Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הקורולה 98 שלי כבר עשתה 3000400 ק"מ...עד לאחרונה לא היו שום בעיות רציניות. אבל לאחרונה היה רצף של בלאי , המשאבת מים נדפקה, האוטו התחמםפעם אחת ומיד עצרנו.המשאבה תוקנה, איתה גם טיימינג, אבל האוטו מאבד מים...בין חצי ליטר לליטר וחצי על נסיעה פשוטה של מודיעין- כפ"ס.עלי לציים שהאוטו לא מתחמם ולא אוכל שמן.

ועל מכסה פקק השמן אין חומר מוזר...ממה יכולה להיות הבעיה של נזילת המים?

תודה!!

פורסם

בדקתה שאין נזילות כלשהן? אחרי נסיעה תעמיד את הרכב בחניה ותעשה בדיקה לאחר כחצי שעה (אפשר גם פחות) אם מצטברת שלולית כלשהי מתחת לרכב, אם כן תוכל לנסות להציץ שם מאיפה בדיוק דולף.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חשבתי כך. לדעתי יש אפס מיותר אחד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חבר שלי עקף אותך. יש לו קורולה משנת 2002 עם 600 אלף ק"מ והאוטו ממשיך לנסוע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תפתח יד 2 ותראה עם איזה ק"מ מוכרים את הקורולות האלה ועוד כותבים במצב מצויין עם רדיודיסק ומצבר חדש, תפתח תקרא ואז תחשוב שוב אם הכותרת שלך מתאימה לתוכן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לפני שאתם מספידים את המנוע, שווה לבדוק את כל מה שקשור למערכת המים, רדיאטור, צינורות, פקק רדיאטור, טרמוסטט וכל אלה...

כבר ראיתי קורולה כזאת שהוחלף מנוע ב340 או 360 אלף של סוחר והיא נוסעת ונוסעת. לחבר יש כזאת גם עם 282 אלף ק"מ נוסעת כמו נוסעת, עם בלאי של תושבות.

לי יש את הדגם שנת 99 עם 276 אלף ק"מ, מאוד אוהב אותה.

רק חבל שהצבע שלה לא עמיד בארץ שלנו.:?

פורסם

לפי דעתי שום צבע לא שורד באקלים של הארץ הזאת.

בגלל זה הכי טוב רק לבן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודהעל העזרה. יש עדכון קטן. כרגע חסר - לאחר נסיעה עירונית של 20 דק כל צד מש טיפה מים. אני מתכוון לבערך 1/3 כוס חד פעמית. מישהו אמר לי שזה נורמאלי. האם זה נכון?? אני צריך לומר שהאוטו לא מתחמם.

• תוכן חדש...