Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשנת 1953 יוצרה הקורבט הראשונה.

במשך שנים קריאת התיגר שלה על עילית תוצרת הספורט האירופית הייתה שאפתנית, אבל הדור הקודם ויותר מכך האחרון הבהירו כי הפער נסגר ואפילו יותר מכך

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4674170,00.html

הנה 13 דברים שלא בהכרח ידעתם על הקורבט.

image.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• אחראי פורום
פורסם

"כולן יפות, כולן חכמות..." אבל ה-C4 היא זו שתפיל אותי, תמיד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

+1!

OMG! תיראו מה ניתן ליקנות במחיר של פונטו 2009!

$_57.JPG

http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-Corvette-C4-/151728146216?forcerrptr=true&hash=item2353b3c728&item=151728146216

אפשר ליקנות כאלה עד שנת 1995 כאספנות נכון? כמה יעלה הסיפור-סביב 220%?

אם כן אני מתחיל חסוך ממחר, גם אם יהיה לי את הסכום רק עוד 5 שנים אני מוכן- זו תיהיה הגשמת חלום ילדות עוד בתקופה שראיתי אותה לראשונה בNFS הראשון :-).

עריכה: יוצא טוב כי בעוד 5 שנים רכבי 90 יהיו לאספנות :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה אמיתי הדבר הזה?!?

מדובר ברכב בן 21, המוכר הוא רק יד שלישית והאוטו עשה 124,800 ק"מ - זה פחות מ-6K ק"מ בשנה!

סססעומו... Only in America...

פורסם

המילה קורבט/קורבטה שימשה לתיאור כלי שיט מלחמתי קטן הרבה לפני מלחמת העולם השניה. מקור המילה בצרפתית של המאה ה-17 והיא שמשה לתאר אוניית מלחמה קטנה יותר מהפריגטה. לציין שגם "שברולה" הוא שם צרפתי במקור.

כך שהרכב הכי אמריקאי שיכול להיות הוא בכלל עם שם צרפתי...

OMG! תיראו מה ניתן ליקנות במחיר של פונטו 2009!

וזה חדש לך?

הרכב ד"א בסיסי ולא מאחת הגרסאות המבוקשות. המחיר המבוקש משמעותית מעל המחירון.

• תוכן חדש...