Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב ב ביטוח לרכב -הראל או מנורה ביטוחים ? אני קצת מודאג

yafatana
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

7 שנים הייתי עם הראל (חובה ) צד ג כלל ביטוח

לפני שבוע עשיתי חובה ו צד ג חם מנורה ביטוחים -הם בסדר ??

אני קצת מודאג

אני אפילו הפסקתי לנסוע ברכב שלי .

עריכה אחרונה על ידי yafatana
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם חס וחלילה אני אעשה תאונה עם רכב חדש עולה 200 אלף שקל

הרכב שלי ישן 1996

הם ישלמו ? אפילו 200 אלף ? החברים שלי אמרו לי החברה הזאת מנורה ביטוחים לא תמיד משלמים באמת ?????

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצויין בפוליסה גבול הכיסוי, בדרך כלל הוא 400-500 אש"ח, ועד מליון ומאה אלף ש"ח. באמת רבים נוטים שלא להתייחס לנתון הזה (בצדק מסויים).

אם אתה מכוסה בפוליסה (בתור נהג) סע לשלום!

אם מסתקרן, ברר את הנתון, מופיע בפוליסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרוב המוחלט של פוליסות הצד ג' מתחילות בחצי מליון מקסימום, ויש כמה שמגיעות למיליון וחצי. אתה מכוסה בתביעה צד ג' עד הסכום הנקוב בפוליסה.

קשה להתחמק מתשלום בנושא הצד' ג. מה הכי גרוע שיכול להיות? יפילו עליך 100% אשמה? מה אכפת לך, אתה משלם אותו הדבר. רק כאשר הנזק חוצה את הרף בפוליסה אתה בבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...