Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2009.

צריך לעבור טיפול שנתי 90K כאשר הק"מ הוא 55K.

במוסך מורשה מתמחרים את הטיפול ב 1400 ש"ח עבור עבור שמן מנוע, פילטר מנוע, נוזל בלמים והחלפת פלאגים.

מוסך כללי מתמחר לעומת זאת טיפול כללי ללא פלאגים ב 600 ש"ח.

האם אכן יש צורך בהחלפת פלאגים לפי הספר למרות שהנסועה קטנה בהרבה מ 90K?

האם כדאי להמשיך לטפל אצל יבואן מורשה למרות פער המחירים?

פורסם

אין שום סיבה שבעולם לטפל ברכב בן 6 במורשה ולשלם מחירים מופקעים שכאלה. מה שכן מומלץ מאוד להישתמש בטיפול בחלקים מקוריים ובשמנים העומדים בתקן הנכון. מעבר לכך הייתי אומר לך תקנה בעצמך את החלקים ותן לחבר או מישהו שמבין שיבצע לך את הטיפול הלא מורכב הזה במיוחד.

פורסם

פלאגים ברכב הזה דורשים החלפה כל 90K ללא הגבלת זמן, ככה לפחות לפי ספר הרכב. בטוח שצריך להחליף? במחיר כזה חבל להחליף סתם..

600 שקל לשאר זה מחיר הגיוני יחסית אם אתה חייב לשלם למוסך, רק תוודא ששמים שמן מתאים (10W30 לפי הספר), פילטר מקורי ושהחלפת נוזל הבלמים היא החלפה מלאה מהגלגלים (כמעט ליטר, לא בקבוק אחד של 300ML!).

פורסם

תזמין פלאגים (אירדיום או פלטניום) מאיביי או מספארקפלאג , הכי יקר שמתאים לרכב יעלה לך 350 שקל.

למה לשלם 600 על הפשוטים ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
תזמין פלאגים (אירדיום או פלטניום) מאיביי או מספארקפלאג , הכי יקר שמתאים לרכב יעלה לך 350 שקל.

למה לשלם 600 על הפשוטים ?

למה בכלל להחליף פלאגים אם ההמלצה היא אחרי 90K ק"מ? אפשרות נוספת היא לטפל במורשה אבל בלי הפלאגים. רק שעל אמינות המוסך לא מקבל לדעתי ציון גבוה בגלל ההצעה שנתן לך.

פורסם

בדקתי בספר ואכן מצתים מחליפים לאחר 90K ולא בטיפול ששמו 90K לרכב שנסע 55K.

פניתי לארבעה מוסכי מורשה יבואן וכולם לוקים בבעיית הבנת הטבלה, כולם כוללים בטיפול החלפת מצתים, או שאני מפספס משהו שרק במוסך מבינים או שיש בעיית אמינות.

בלית ברירה אני שוקל לפנות למוסך מורשה כללי ולבקש טיפול עם פילטר ומסנן מקוריים ולקוות שכך יהיה.

פורסם

הייתי במצבך- רצו בטויוטה מעל ל 700 ש"ח, קניתי פלגים אירידיום מקוריים באיביי, שילמתי 169 ש"ח, תרכיב עם חבר או במוסך מורשה אחר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

הרכבה שלהם עם סט טוב זה בדיוק 15 דקות.

תקנה לך סט מפתחות לעבודה ב 200 שקל עם מאריך, ויישאר לך לכל החיים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
פניתי לארבעה מוסכי מורשה יבואן וכולם לוקים בבעיית הבנת הטבלה, כולם כוללים בטיפול החלפת מצתים, או שאני מפספס משהו שרק במוסך מבינים או שיש בעיית אמינות.

מוסכניק רק מציע. הוא לא יכול לחייב אותך. אם אתה מעוניין לטפל במורשה אתה יכול לגשת אליו ולבקש טיפול בלי פלאגים. אתה רק צריך לשים לב שלא גובים לך עבודה על זה.

• תוכן חדש...