Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גם המגבת שלי נקרעה, אמנם קרע קטן,האם המגבת עדיין שימושית ?

קראתי פה על עוד חברי פורום שהמגבות שלהם נקרעו.

אני לא יודע אם לקנות עוד הפעם UBER,סה"כ היא עושה את העבודה אבל אני רואה שהיא עושה בעיות.

את המגבת קניתי מחבר פורום , האם בכל זאת i4d יזכו אותי ?

פורסם

לא יזכו אותך, אבל תדבר עם חבר הפורום.

שלח אליו את התמונות והוא ישלח לI4D.

הם יזכו אותו והוא יצטרך לתת לך.

אני גם שוב קניתי מגבת של UBER, אני נותן להם שוב פעם צ'אנס אחרון.

מקווה שהפעם יחזיק בצורה טובה, לא יחזיק אני פשוט עוזב את הקו הזה.

פורסם

יש איזה פגם בייצור? בסדרה שיצאה בתאריכים מסויימים?

לא מתאים למכונת כביסה? מה הולך שם, אני מפחד להכניס את שלי למכונת כביסה לבנתיים שטפתי אותה רק ידנית, נשבר הגב והיא שואבת לי את כל המים מהדלי.

Opel Adam S 2017

פורסם

כנראה שיש פגם ביצור, אין לדעת קו יצור/תאריך מסוים כי אין תאריך יצור או מספר סידורי מסוים על המגבת.

אני מכניס את שלי (הקטנה והגדולה) למכונת הכביסה עם נוזל כביסה ללא סחיטה! על המהירות הכי נמוכה שזה 400.

הקטנה לא שרדה, בקרוב אני יקבל עוד קטנה ונראה אם היא תחזיק.

לשטוף ידני אני לא מוכן.

גם נשלם הרבה וגם נעבוד עבור המגבת?

השאלה אם יש אלטרנטיבה לא פחות טובה מהUBER.

פורסם

מעולה, יקרה, מעט מסורבלת.

קטע עם האובר, בקניה הקבוצתית לפני כשנה וחצי לא זכור לי בעיות כאלה עם המגבות.

"יאללה בירי".

פורסם
מעולה, יקרה, מעט מסורבלת.

קטע עם האובר, בקניה הקבוצתית לפני כשנה וחצי לא זכור לי בעיות כאלה עם המגבות.

כנ"ל,שלי עדיין חיה ובועטת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מניח שחלק מהבעיות עם המגבת הזאת נובע משימוש וכביסה לא נכונים. יתכן ולרוב האנשים כאן זה ברור מאליו, אבל אציין בישביל הדטיילרים הטריים בכל זאת:

א. יש להניח את המגבת על המשטח, להספיג את מים ולעבור למשטח הבא ולא לנגב ע"י שיפשוף, כי כך המגבת עוברת מטיחות מיותרות וגם גובר סיכוי לסווירלים.

ב. לאחר כביסה, כשהיא ספוגה במים ונורא כבדה, צריך להרים אותה ולתלות ביתר זהירות ועדינות.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

קניתי אחת גם ביחד עם חבר פורום לפני כמה שבועות, כיבסתי אותה פעמיים, כולל סחיטה ב600RPM במכונה, עדין לא נקרעה אבל התפר במרכז נראה חלש.

הראשונה שקניתי לפני כמעט שנתיים הגיעה קרועה, תפרתי אותה בעדינות כי i4d לא רצו לזכות ומאז היא עובדת בסדר (חוץ מזה שכנראה באחת הכביסות הראשונות התשמשתי בחומר לא טוב והסיבים שלה די נהרסו. סופגת חצי ביחס לחדשה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

למה לא?

אני סוחט, מנער אותה קצת והכול טוב.

אין לי שבוע לחכות שהיא תתייבש. סיכוי טוב שהיא תרקיב לפני שהיא תתייבש בקצב הזה

כולא מגבת בכולא 80 ש"ח.

יש לי עכשו 2 כאלה ועוד אחת וואפל של הקוריאני. אני מסודר מבחינת מגבות עד סוף החיים בערך.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני מניח שחלק מהבעיות עם המגבת הזאת נובע משימוש וכביסה לא נכונים. יתכן ולרוב האנשים כאן זה ברור מאליו, אבל אציין בישביל הדטיילרים הטריים בכל זאת:

א. יש להניח את המגבת על המשטח, להספיג את מים ולעבור למשטח הבא ולא לנגב ע"י שיפשוף, כי כך המגבת עוברת מטיחות מיותרות וגם גובר סיכוי לסווירלים.

ב. לאחר כביסה, כשהיא ספוגה במים ונורא כבדה, צריך להרים אותה ולתלות ביתר זהירות ועדינות.

קצת נסחפת לדעתי.

א:

לא "גררתי" את המגבת.

ב:

המגבת יצאה מהכביסה ישר לייבוש.

התנהגתי איתה בצורה תקינה.

יש כאן רצף של מגבות פגומות.

הדרך היחידה לגרום לה שלא להקרע

זה לא לעבוד איתה.

פורסם (נערך)

שמשהו פגום? לא יעזור לכם כלום,זה יישאר פגום. גם לא כביסה הכי עדינה

והחזקת המטלית בשני ידיים בעדינות שלא תמתח חלילה

כל זה כמובן בליווי מוזיקה חרישית להרגעת הסיבים שלא יקבלו תלתלים.

בכל אופן, כמעט שנתיים שאני מכבס אובר כולל סחיטה עדינה - תולה אותה אחרי ניעור לרענון הסיבים

ולא קורה כלום.

אגב, מכוון שאני מכבס את הבגדים שלי לבד - אני יודע לפי מספר הכביסות

מה איכות הבד של הטי שרט לפי מותגים. וככה אני מסנן חברות שאיכות הבד שלהם נחות

כגון "אמריקן איגל" לאחרונה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...