Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרכב הוא יונדאי I800.

הבעיה התחילה לפני כמה אלפי קילומטרים אבל לא היה כל כך חם, עכשיו כבר אי אפשר לנסוע ככה.

המזגן מקרר רק בנסיעה, בעמידה הוא מרגיש כמו מאוורר אבל לעיתים נדירות גם מקרר.

אתמול מילאו גז לפני הוראות היצרן,850 גרם. עדיין לא עזר. (היה מערכת קרוב ל700).

נאמר לי לבדוק את פעולת המאווררים, שניהם נדלקים בהדלקת המזגן. העניין הוא שאחד המאווררים מעלה אוויר כלפי מעלה, כלומר אני ממש מרגיש רוח חמה נזרקת לפנים שלי כשאני עומד מעל המנוע עם מאווררים דולקים. כשאני זז קצת הצידה זה לא מורגש כלומר אחד המאווררים פועל תקין והשני מעלה אוויר למעלה.

האם המאוורים מושכים אוויר לכיוון המנוע או מושכים אוויר לכיוון הגריל? כי לדעתי המאווררים פועלים בצורה לא זהה או שאולי באחד המאווררים נפגע אחד הלהבים.

בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי להבין את פעולת המאווררים ולמה אני מרגיש רוח חמה כשאני עומד מעל המנוע, ברכב שלי זה לא היה קורה.

ומה דעתכם לגבי בעיית הקירור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

א. למה המזגניסט שעשה לך ואקום-גז לא איבחן לך כבר את הבעיה?

ב. אם אתה מעלה סל"ד בעמידה ל-2000 לחצי דקה, המזגן מקרר?

המאווררים מושכים אוויר מהרדיאטור לכיוון המנוע, ככיוון הרוח בנסיעה. בקשר לרוח לכיוון מעלה נשמע מוזר. חכה למומחים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ברגע שהוא מילה גז המזגן החל לקרר בעמידה, אבל לאחר כמה שעות זה שוב חזר להיות כמעט כמו שהיה לפני.

כשאני מעלה קצת סל''ד בעמידה המזגן מקרר.

והמאוורר ממש זורק רוח חמה למעלה, לכיוון הבן אדם שפותח את מכסה המנוע. המאוורר השני לא עושה זאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב שאני יכול להגיד שברגע שאני לוחץ על הגז הוא מקרר כמו שצריך.

אתמול בעמידה העלתי אותו ל משהו כמו 1200-1300 סל''ד והוא קירר בעמידה כמו שצריך. בלי גז האוויר פושר.

עזרה?

פורסם

יכול להיות, בקרניבל שהייתה לנו לפני היונדאי בערך בקילומטראז' הזה המדחס וויתר.

מה גם שיש פה יחידה נוספת בהתקנה מקומית שמתעלקת על המדחס המקורי.

פורסם

יש מיזוג בהתקנה מקומית ליושבים מאחור, ממה שהבנתי הוא מתעלק על המערכת המקורית של הרכב אבל אני לא באמת יודע איך עובד כל העסק.

936030_679492648738260_1881607089_n.jpg996970_679492688738256_1575018912_n.jpg

• תוכן חדש...