Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אתה כבר במאראנלו, אני ממליץ לך להכנס לאחד מהמקומות שמציעים נהיגה על פרארי, להיפרד מ-100-130 יורו ולנהוג ב-F430 חצי שעה - חוויה.

אני בחרתי ב-pushstart אבל יש עוד כמה מקומות כאלה מפוזרים שם.

GOT סחוג?

פורסם

133hp, אתה חבר פורום ותיק- בצע חיפוש; האטרקציות המוטוריות של איטליה זה אחד הנושאים הנפוצים בפורום.

TVR, בשליפה מהירה, יש פרארי- סטור ברחוב הקניות הראשי (ויה- קורסו-עמנואלה), אם מעניין אותך דברים מהסוג הזה, המוזיאון של אלפא- רומיאו נמצא בפרבר של מילאנו (ארזה- ARESE), אך סגור למבקרים כעת (אולי לאלפיסטים יהיה יותר מידע בנושא) וגולת הכותרת- מסלול מונצה ממוקם כ-20 דקות נסיעה צפונה ממילאנו.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

האטרקציה המוטורית המובילה היא ה Stelvio Pass.

קח טעימה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

מתי אתה טס? אם אחרי ה-24.6, אז:

New Alfa Romeos to appear at Expo 2015

The Italian magazine Quattroruote reports that the new Alfa Romeo ‘Giulia’ (which will probably not be its name) will be touchable during the 6 months of Expo 2015 in Milan.

Alfa Romeo showroom Arese already finished

alfa-showroom.jpg?6e03d8

מעבר סטלביו רחוק מלהיות האטרקציה המובילה. זה אולי אחלה כביש, אך כמוהו יש נוספים. כנראה שסטלביו זכה למנה הגונה של יח"צ.

באיטליה יש מסלולי מירוצים, מוזיאוני רכב ועוד. אני די בטוח שחיפוש בסיסי בגוגל יניב מספיק חומר.

לבסוף, אני ממליץ לבקר בעמוד הבא:

רגל בחו''ל רגל בארץ (IAROC)

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...