Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יום חמישי החלפתי סט צמיגים, לרגל ההחלפה אמרתי שנעשה לאותו גם כיוון פרונט כי הרכב נטע בנהיגה ימינה.

עשיתי אצל מישהו בב"ש, נסעתי והרכב פשוט נוטה עכשיו שמאלה בצורה דיי חדה אם אני עוזב את ההגה ישר ואני צריך להטות טיפה את ההגה ימינה כדי שייסע ישר.

הלכתי אליו שוב פעם הוא אמר לי שהוא סידר לי את זה אבל שוב פעם הרכב נוטה שמאלה (קצת פחות מהפעם הראשונה אבל עדיין) מה עושים במצב כזה? לבוא אליו עוד פעם לבקש שיסדר? כבר זה נהייה לא נעים ואני מפחד שהוא לא ירצה לטפל ברכב שלי עוד פעם.

פורסם
אולי צמיג עקום?אולי ג'אנט זורק? יש עוד סיבות למשיכה. מומלץ לבדוק בפנצ'ריה שקניתה בה

עכשיו הלכתי לתחנת דלק ובדקתי לחץ אוויר (חשבתי אולי זה סיבה לבעייה) ואכן הצמיגים היו לא מאוזנים מבחינת אוויר וגם שמו יותר מידי אוויר בגלגלים.. בצמגייה שהחליפו לי את הסט אמרו לי להשים 32PSI והם ניפחו לי את הגלגלים ב40PSI פלוס מינוס שזה הרבה לא?

עכשיו איזנתי את כולם ל32 וניראה אם זה עושה שינוי

פורסם
אני מקווה שמילאת אויר על צמיגים קרים.. אחרת כרגע אתה על לחץ נמוך מידי

לא הצמיגים היו חמים.. לא ידעתי

בנוסף מאז הכיוון פרונט אני מרגיש טיפה חופש בהגה.. לא יודע אם זה קשור

פורסם
לא הצמיגים היו חמים.. לא ידעתי

בנוסף מאז הכיוון פרונט אני מרגיש טיפה חופש בהגה.. לא יודע אם זה קשור

הלחץ עולה כאשר הצמיג מתחמם.

תמיד חשוב למלא אויר על צמיג קר.

יום טוב גם לך

פורסם