Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אופטיקאים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבדוק עדשות של משקפי שמש, עד כמה הן חוסמות קרינה UV (בסטנדרט של 400)

יש לי לא מעט זוגות (וכמובן לקרובים) ויש כמה זוגות משקפיים שיש לי הרגשה שהן לא מגינות כמו שצריך (ולא זוגות ממוכר סיני באיביי, חברה מוכרת).

אני יודע שאמור להיות במכוני אופטיקה למיניהם, אבל זה גם מוגזם לבוא עם סטוק של משקפיים ולהתחיל להריץ אצלם בדיקות (בארץ אני גם בספק אם מישהו ייתן לי לעשות את זה, אלא אם כן יראו קצת ירוקים).

חשבתי לקנות מכשיר כזה, לא משהו עלוב וזול מאיביי, (משהו קצת יותר רציני מאיביי :D) מצאתי את המכשירים האלה:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40%7CR40&_sacat=0&_nkw=cp+UV+Tester&_sop=15

הדגם הזול יותר לא מחיר יקר מדי, אף על פי שרוב הזמן המכשיר לא יהיה בשימוש, נראה לי תמיד טוב שיש מכשיר זמין.

יש איזה אחת שמשתמשת בו לחנות שלה ומדגימה תוצאות של משקפיים של חברות גדולות לעומת זיוף.

מישהו מכיר או משהו דומה? אני מאמין שזה לא בדיקה מקיפה אבל אמורה להיות מספקת לדעת אם העדשה מגינה מקרינת UV כדי לא לסכן את העיניים.

יכול להיות שעם השנים תיתכן החלשות בעדשה ככה שחסימת הUV תרד עם הזמן?

• תוכן חדש...