Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה, כתיבה יפה כתמיד.

דבר אחד מפריע לי, היית ברחובות? ברחובות? ולא אמרת מילה? אני פה חצי מהחיים!

פורסם

עוד נקודה חיובית בארץ היא תאורת כבישים.רוב הכבישים הבין עירוניים מוארים היטב, אולי למעט כבישים בין ישובים כפריים, שאינם מרכזיים. נהגתי לא מעט באירופה בכבישי אוטוסטרדה חשוכים מאוד.גם הטיפוח של הצמחיה בארץ לא רע. בבלגיה המצב פשוט רע, בייחוד שבאים אליה מהולנד המטופחת

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

דבר אחד מפריע לי, היית ברחובות? ברחובות? ולא אמרת מילה? אני פה חצי מהחיים!

באתי רק לסיבוב עם המשפחה בבילו סנטר, זה נחשב?

;)

סיוויק 08,

בהקשר של מוטוריקה שמתכתבת עם השירשורים ה"מקומיים" שלי אני יכול לספר שגם בארץ היתה לי חוויה מוטורית מגניבה עם נהיגה ברכב שהוא בערך ההפך המושלם מהרכב שלי- הוא ישן (גם שלי ישן אבל הוא עוד יותר ישן), הוא חלש, הוא פצפון ואפילו עם בלמים לא מתוגברים.

אבל הוא כל כך מדליק, יש לו וייב כייפי והוא מרגיש זריז הודות לכך שהוא שוקל בערך כמו דלת של הרכב שלי, זה אומנם היה סיבוב קצר של איזה רבע שעה אבל היה פשוט כיף ובמידת מה הזכיר לי את ימי ה-106 המהנים מלפני איזה 10 שנים.

זו אחלה הזדמנות להודות לחבר הפורום שהפקיד בידי את מפתחות האוטוביאנקי המגניבה הזאת, היה כיף לנהוג בה תוך כדי שאנחנו מתחכחים אחד בשני (NO HOMO, פשוט כל כך צפוף שם, רכב אידיאלי לדייט ראשון, תן את המפתחות לבחורה, יש מצב שהיא בטעות תנסה לשלב לך את הז*ן לשלישי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי בסופ"ש האחרון בברלין. בתור ילד, אני זוכר שהמכוניות בגרמניה היו מוציאות לי את העיניים. אל תבינו אותי לא נכון, עדיין הפער במחירים גדול מאוד אבל לא נפלתי ממה שראיתי שם. הרבה מרצדסים (בעיקר E) אבל גם בארץ (במרכז) לא חסר בכלל. ראיתי 3 פרארי 458 (לסופ"ש זה הספק לא רע בכלל). הייתי בסוכנות רולס רויס שאין עדיין בארץ וראיתי שם רכבים מדהימים. כמובן הרבה פורשים וכמה בנטלים אבל באמת שלא נפלתי. אפילו ראיתי אחד כמו שלי.

הכבישים בארץ בסה"כ בסדר גמור. רוב הכבישים ה"מעניינים" לחובבי רכב בנויים טוב מאוד. לא יודע לגבי השילוט לפני מצלמות. עם השילוש הקדוש (ולנטיין, צ'יטה וווייז) אני מסתדר יופי.

פורסם
אני אומר שלום לשומרים בכניסה למקומות. הרוסים המבוגרים יותר נבהלים מזה ומביטים בי בחשדנות.

בחבר העמים לא נהוג לחייך או להיות נחמד לאנשים. הדעה הרווחת היא שאם מישהו נחמד מדיי אליך, הוא מחפש איך לדפוק אותך.

מנטליות רוסית על קצה המזלג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא יודע לגבי השילוט לפני מצלמות. עם השילוש הקדוש (ולנטיין, צ'יטה וווייז) אני מסתדר יופי.

השילוט קיים גם קיים, 100-200 מ' לפני כל מצלמה. אלא שהשלט חיוור כך שאינו בולט מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, כביש 471 מתחיל מנחשונים בצד המזרחי שלו ומסתיים באזור מחלף אלוף שדה (/בר אילן) בצד המערבי שלו (במקרה אני מכיר את

הכביש הזה עוד מהתקופה שהוא טרם נפתח במלואו לתנועה) - בהתחשב בכך שהכביש מרוחק לא מעט עשרות ק"מ מאשדוד,

האמירה "היום בירידה מ-471 לכיוון אשדוד" לא נראתה לי הגיונית במיוחד, לכן הסקתי שטעית במספר הכביש.

בקיצור, לא קריטי ;-)

פורסם

כשיורדים מהכביש הזה לכביש 4, יש שילוט לחיפה ולאשדוד.

ידידינו כנראה ירד לכיוון דרום, ולכן רשם ״מכביש 471 לאשדוד״

בדיוק כמו שביציאה מאילת כתוב ״תל אביב״ ושבכל רחוב נידח בירושלים גם כן כתוב ״לתל אביב״

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כשיורדים מהכביש הזה לכביש 4, יש שילוט לחיפה ולאשדוד.

ידידינו כנראה ירד לכיוון דרום, ולכן רשם ״מכביש 471 לאשדוד״

בדיוק כמו שביציאה מאילת כתוב ״תל אביב״ ושבכל רחוב נידח בירושלים גם כן כתוב ״לתל אביב״

בדיוק :)

פורסם
השילוט קיים גם קיים, 100-200 מ' לפני כל מצלמה. אלא שהשלט חיוור כך שאינו בולט מדי.

לא אני כתבתי שאין שילוט. עידן כתב. אני פשוט לא יודע כי המכשירים שאני משתמש בהם מודיעים לי מבעוד מועד ככה שאני לא טורח לבדוק. דווקא ממה שכן זכור לי, יש שלטים לפני מצלמות מהירות.

• תוכן חדש...