Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 1600 שנת 2003 התחממות יתר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי פיגו לא מזמן ונדמה לי שיש התחממות יתר לאחר נסיעה של חצי שעה נגיע ל 100 מעלות .

האם תקין ?

(וונטה עובדת לשואלים)

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

גם אני קניתי לפני קצת יותר משנה 206 1.6 והייתה לי בעיית התחממות שפתרתי, למרות שמדבריך לא בטוח שישנה בכלל בעיה.

אשמח לעזור.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
עד איזה טמפרטורה נחשב כתקין?

תלוי באיזה מצב נסיעה.

בעמידה במקום ללא מזגן או בנסיעה איטית בפקק ללא מזגן עד טיפה מתחת ל 100 מעלות - תקין.

בנסיעה מאומצת בעליה בפול גז ביום חם - עד 105-110 תקין.

בעמידה במקום עם מזגן או בשיוט במהירות קבועה של 90-100 קמ"ש צריך להיות באיזור 85-90 מעלות ולא יותר.

אם אצלך כל הזמן, גם מחוץ לעיר בנסיעה קלילה המצב הוא כמו בצילום - לא תקין.

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

גם אני קניתי לפני קצת יותר משנה 206 1.6 והייתה לי בעיית התחממות שפתרתי, למרות שמדבריך לא בטוח שישנה בכלל בעיה.

אשמח לעזור.

אני מאזור חדרה .

פורסם

כמו שאמרתי, בנסיעה מאומצת בעליות המצב שצילמת תקין גם עם מזגן.

אבל אחרי שאתה מתייצב על מהירות שיוט בסביבות 90-100 בכביש מישורי הטמפרטורה צריכה לרדת ל 90 או קצת מתחת תוך כמה דקות ולהישאר שם.

פורסם
כמו שאמרתי, בנסיעה מאומצת בעליות המצב שצילמת תקין גם עם מזגן.

אבל אחרי שאתה מתייצב על מהירות שיוט בסביבות 90-100 בכביש מישורי הטמפרטורה צריכה לרדת ל 90 או קצת מתחת תוך כמה דקות ולהישאר שם.

תודה על התשובות המהירות חברים .

חג שמח !!!

• תוכן חדש...