Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן ולא.

יש מנועים יפנים שצורכים שמן מטבעם ויש מנועים שצורכים שמן בגלל תחזוקה לקוייה לאורך השנים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז תסע ככה שהמנוע יתפגר בכל מקרה השקעת כבר כמה אלפים ברכב.

אני במידה והייתי משקיע כזה כמות של כסף הייתי מתחיל קודם לטפל במנוע לפני כל מה שתיקנת מסביב.

את שלי מכרתי עם נזילה במפלג והרכב נסע מצויין והיה חימום ומזגן ועם אכילה של חצי קילו שמן ל1500 ק"מ.

פורסם
בתכלס, חצי ליטר ל 10000 ק"מ במנוע יפני שעשה 180 אלף זה לא כ"כ מצויין, אמור להיות פחות.

נורמאלי לחלוטין.

למרות המוצא היפני ולמרות שבכללי הבלאנו מכונית אמינה מאד, המנועים לא חוצים את קו ה 230-250K.

הסימן הראשון מגיע בדמות עשן לבן הנפלט בהנעה, ומשם הדרך לסוף דרכו אינה ארוכה.

נסה לעבור לשמן מינראלי 40, למרות שדי קשה להשיג אותו, אין לך הרבה מה להפסיד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה לגבי תוספי קסאדו שהיו פה דיונים בעבר?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למה שיש מרימים הידראולים לא שמים תוסף דבש?

תוסף דבש כשמו כן הוא - תוסף צמיגי מאוד שמסמיך את שמן המנוע. מרימים הידראוליים פועלים על לחץ שמן שנכנס דרך חרירים קטנים. שמן מנוע סמיך מדי לא יצליח להיכנס לחרירים האלה, המרים לא יתמלא בשמן ולא יצליח לייצר לחץ הידראולי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה לגבי תוספי קסאדו שהיו פה דיונים בעבר?

שווה לנסות, אבל לא הייתי משלה את עצמי שזה יעשה אוברהול למכלולים...

מה גם שאם האטימה תשתפר אולי ייגבר העומסים על חלקים אחרים במנוע שראו ימים טובים יותר כמו מסבים שחוקים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בתכלס, חצי ליטר ל 10000 ק"מ במנוע יפני שעשה 180 אלף זה לא כ"כ מצויין, אמור להיות פחות.

50CC לכל 1000 ק"מ זה הרבה?! אתה רציני?

מנועים חדשים יחסית אוכלים יותר מזה! הרכב הזה אוטוטו 20 שנה על הכביש.

• תוכן חדש...