Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה כל הזמן מתרכז בגובה של הבוכנות במקום בסימון שעל הפולי קראנק?

היצרן השקיע בסימונים מדוייקים, תשתמש בהם

יום טוב גם לך

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובות.

אורן, אתה צודק. אי אפשר לטעות בהרכבת המפלג.

זה לא מה שמעכב את המנוע מלהניע.

המפלג במקום, חוטים לפי סדר, סעפות מחוברות, פולי קטמשפט וקראנק לפי הסימונים, יש דלק יש ניצוץ ועדיין לא מניע. מניע לשנייה עם רעש מתכתי חזק ונכבה.

הדבר היחיד שיכול להיות לא מסודר זה העניין של סעפת היניקה והמצערת. אולי טעיתי בהרכבת הצנרות

G-D will give me justice

פורסם
ראשית, אין מה לדעות, במנוע הזה אין מפגש בין שסתום לבוכנה.

שנית, אי אפשר להרכיב את המפלג הפוג, החריץ בקאמשפט הוא לא במרכז.

תרכיב טיימינג לפי הסימונים המקוריים עם דגם על הסימון התחתון, כאשר הבוכנה בנמ"ע אפשר להזיז שן ימינה ושן שמאלה בלי תזוזה של הבוכנה.

אורן

האם אתה בטוח שאין מפגש שסתום בוכנה במנוע זה? כי אם אינני טועה על פי אוטודאטה מיפגש קיים.

לגבי המפלג האם אין אופציה בדגם הזה לקדם או לאחר הצתה עם המפלג?

פורסם

אפשר לקדם ולאחר את ההצתה על ידי כיוון המפלג אחורה וקדימה. אבל אי אפשר לטעות בהרכבתו של המפלג על הקאמשפט.

G-D will give me justice

פורסם
אפשר לקדם ולאחר את ההצתה על ידי כיוון המפלג אחורה וקדימה. אבל אי אפשר לטעות בהרכבתו של המפלג על הקאמשפט.

לזה היתכוונתי מלכתחילה כי בהרכבת המפלג עצמו אני יודע שאי אפשר לטעות אבל בקידום ואיחור ההצתה תתכן הבעיה שבגללה הרכב לא מניע ולסימונים האלה היתכוונתי שהיית צריך לעשות לפני הפירוק.

פורסם

ראיתי בל.כ. ערכות לבדיקת קומפרסיה, זהות למה שמוכרים באלי אקספרס, ומחירים לא רחוקים מזה. לי אישית יש ערכה כזו (מאלי) והיא עושה עבודה טובה

יום טוב גם לך

פורסם

יכל להיות שחיברתה את הכבלים של הפלגים הפוך?

מקווה בשבילך שלא ניגרם נזק לראש מנוע עקב תיזמון לא נכון בחגורה טיימינג.

פורסם

המפלג במקום. חוטי ההצתה במקום.

היה לי קטע בהתחלה שאחרי ההרכבה לא היה ניצוץ וגיליתי שהגראונד של מערכת ההצתה לא היה מחובר לשלד. אחרי שחיברתי בצורה מאולתרת יש ניצוץ. אבל לא ניצוץ כחול וחזק. ניצוץ צהבהב.

G-D will give me justice

פורסם

הכונה שלי אם חיברתה את חוטי הצתה לפי הסדר הנכון על המפלג (לפי סדר ההצתה של הצלינדרים).

זה שהיה לך "בום" ופילטר אויר ניפתח זה אומר שהייתה הצתה בזמן יניקה או הצתה בזמן תיזמון לא נכון ביניקה.

פורסם

חוטי ההצתה מחוברים לפי סדר במפלג.

יכול להיות מודול הצתה תקול?

שאלה צדדית:

נניח ושום חיישן לא מחובר, האוטו יניע?

G-D will give me justice

• תוכן חדש...