Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זאת ההודעה הראשונה שלי וברוכים הנמצאים כאן בפורום.

אני מעוניין לקנות סקודה אוקטביה ששדה הראיה מאחור מוגבל מאוד ומעוניין לדעת אם המחיר של מצלמת רוורס בחברה (כ-6000 ש"ח) מוצדק?

מה גם שבהמשך אני רוצה להחליף את המערכת האנטישמית שברכב למערכת שאוכל להתחבר עם הטלפון בעברית (ועל זה אתייעץ בהמשך)

השאלות שלי הם כך:

1. האם יש עדיפות למצלמה המקורית(ב6000)?

2. האם יש אפשרות למצוא את אותה מצלמה עם אותה התקנה במחיר סביר?(אני מבין שהרכב לא בא עם מצלמה מהיצרן)

3. האם תהייה בעיה להתחבר למערכת אחרת בהמשך?

4. האם המצלמות הזולות בארץ שוות לחיישנים הסינים (בחיישנים אני לא ויתרתי על האיכות שהחברה מתקינה)

תודה רבה

אריאל

פורסם

טוב אז לעדכונך מצלמת רוורס לא עולה בחברה 6000 שח אלא אם היא מותקנת עם מתאם פתיחת מסך הכולל ניווט או לחלופין יחידת אנדרואיד הכוללת waze כמו כן יחידה זו משלבת בתוכה הכוונה דינאמית למצלמת הרוורס. אשמח להסביר לשאלות נוספות.

פורסם

זה שמתקינים את המצלמה בחברה לא הופך אותה למקורית,בפעם האחרונה שבדקתי סקודה לא מייצרים מצלמות.

זה בדיוק אותו מוצר שתקבל אם תתקין במקום פרטי רק בשבריר המחיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא חשבתי שסקודה מיצרת מצלמות, חשבתי שהיבואן בוחר במצלמה איכותית שמותאמת למערכת המכונית.

בררתי אצל מתקין על מצלמה שעולה 250 ש"ח(אם יש כניסה למצלמה) והוא טוען שזה באותו איכות של המצלמה שהיבואן מתקין, אבל אם צריך

מתאם פתיחת מסך המחיר גבוה.

בכל אופן אני מבין שלא כדאי לקנות מהיבואן.

תודה רבה.

פורסם

אם אתה מעוניין רק במצלמה אז זה מחוייב במתאם פתיחת מסך אך זה כולל גם ניווט.דבר איתי מחר אני ינסה לעזור לך דודו 0537745745

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח להתייחסותכם לגבי התקנה של מצלמה מקורית של גולף 2015 לעומת קניית והתקנה עצמאית.

להזכירכם בדגמים החדשים המצלמה יוצאת מהסמל על גבי מסילה כאשר משלבים רוורס ונמצאת בתוכו באופן רגיל (על מנת לפתוח את תא המטען). - מצורף

להדגמה.

האם התקנה עצמאית תתמוך בפונקציונאליות הזו?

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

מה זה מתאם מסך?

המחירים פה מופקעים לדעתי.

מה רע בלרכוש מערכת מולטימדיה אפטר-מרקט של חברת פיוניר למשל כולל מצלמה? לא תעבור את ה 3500 ש"ח.

פורסם
מה זה מתאם מסך?

המחירים פה מופקעים לדעתי.

מה רע בלרכוש מערכת מולטימדיה אפטר-מרקט של חברת פיוניר למשל כולל מצלמה? לא תעבור את ה 3500 ש"ח.

אני מניח שלא התייחסת להודעה שלי

פורסם
אשמח להתייחסותכם לגבי התקנה של מצלמה מקורית של גולף 2015 לעומת קניית והתקנה עצמאית.

להזכירכם בדגמים החדשים המצלמה יוצאת מהסמל על גבי מסילה כאשר משלבים רוורס ונמצאת בתוכו באופן רגיל (על מנת לפתוח את תא המטען). - מצורף

להדגמה.

האם התקנה עצמאית תתמוך בפונקציונאליות הזו?

תודה מראש לכל העונים!

זה לא מצלמה מקורית זה חברה שמייצרת את הפטנט הנ"ל.

הגולף מגיעה ללא מצלמה מהיצרן,הכול התקנה מקומית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה לא מצלמה מקורית זה חברה שמייצרת את הפטנט הנ"ל.

הגולף מגיעה ללא מצלמה מהיצרן,הכול התקנה מקומית.

למעשה זה עניין די חדש, הגולף מגיעה עם מצלמה מגרמניה. לא משנה אני חושב שאני אנסה להתקין אותה בארץ ואם לא ילך אני אשים מצלמה רגילה.

הבנתי שהאיכות של המצלמת סמל לא טובה ולפעמים היא עושה בעיות, יש למישהו ניסיון עם זה?

פורסם

לא אומר שאין... תגיד להם שיבדקו במפרט של הגולף - הם יופתעו לגלות.

בכל מקרה תודה אבל זה לא עוזר לי, אני צריך אנשים שיש להם ניסיון עם ההתקנה שלה בארץ/משתמשים בה.

פורסם (נערך)

הסיכויים שתמצא מישהו בארץ שכבר עשה את זה הם קלושים.

כל המכלול של הסמל האחורי יהיה שונה מרכב בלי מצלמה,תצטרך לרכוש חלק כזה ולהרכיב ברכב שלך.

מחיפושים אכן הגולף מגיעה עם מצלמה מקורית(לא בארץ).

המחיר של הסמל האחורי עם המצלמה מקורי הוא סביבות ה600 דולר,מצלמה סינית סביבות ה300 דולר.

אם בא לך להשקיע 600 דולר על מצלמה מקורית,שלדעתי זה טימטום לחלוטין כי יש מצלמות לא פחות טובות גם במאית המחיר.

ההתקנה קצת מסובכת זה פלאג אנד פליי יחסית וזה מתאים רק למכשירים הבאים:

VW RNS 510/ RNS 315 / RCD 510

הקטע המסובך שזה דורש קידוד של VAS / VCDS ואני לא יודע כמה אנשים בארץ באמת יודעים להתעסק עם זה.

הוראות התקנה:

http://www.my-gti.com/1423/installing-a-golf-mark-vi-rear-view-camera-rvc-into-a-golf-mark-v

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק הסיכוי לא קלוש בכלל אני בעצמי התקנתי 2 כאלה. הרדיו שלהם כבר היה מקודד וגם אם לא אפשר למצוא את הקודים מסתובבים ברשת. אני לא חושב שאתה יכול להגיד למישהו שמעוניין במשהו ספציפי שזה טמטום להשקיע בזה, תחשוב איך אחרים רואים אותנו כאודיופילים שמשקיעים בציוד קצה. המצלמה המקורית טובה לאין שיעור מהמצלמות הסטנדרטיות שמסתובבות בשוק וגימיק הוא נחמד.

לעצם העניין אם לפותח השרשור אין בעיה עם מוצרים סיניים אזי יש תואמי מקור בעלות קטנה יותר מ6000 ש"ח.

פורסם

אני לא חושב שאפשר להשוות ציוד אודיו מובחר למצלמת רוורס,טובה ככל שתהיה.

בכל אופן לכל אחד סדר עדיפויות שונה בחיים.

Maor2k אם אתה עדיין מחפש מתקין ומחפ' להתקין מצלמה כזו, יוסי הוא הכתובת שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...