Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעזוב את הגז בהחלפות ההילוכים.

התחלות נסיעה עדינות, עם מעט גז.

לא לנהוג באגרסיביות!

לדעתי, התחלות נסיעה עדינות מדי ורגל יותר מדי רגועה על הגז תגרום לדפיקות במעבר ההילוכים. די דומה לידני כשכניסים קלאצ והגז לחוץ מעט מדי.

פורסם
אריאל אני חייב לראות את ההיסטוריית טיפולים של הרכב, יכול להיות שקצת הגזמת?:)

מה כאן מוגזם בדיוק? נראה לך שאני אשמור הסטוריית טיפולים של רכב חברה??? ועוד של רכב שהחזרתי לפני 5 שנים? איפוא אתה חי?

הניסיון שהיה לי עם סוג הרכב הזה הוא יותר משיש ושיהיה לרוב בעלי הרכב הזה.

לגבי הקמ, אני גר בנתניה ועובד בקרית גת, את זה אני יכול להוכיח לך, תעשה את חשבון הקמ בעצמך.

הגזמת עלאק?

פורסם

מתעלק על השרשור. כיצד ניתן לשמור על גלגל התנופה. ואיך ניתן להרגיש שהגלגל תנופה בעייתי.

אצלי מדובר בבראבו רובוטית. שמעתי מאנשים שהחליפו קלאץ׳ שבחלק מהמקרים היה צריך להחליף גלגל תנופה שנותר בו חופש מסוים.

אגב גם בdsg הדבר נפוץ רק ששם 7500 ש״ח עולה החלק.. מצמרר.

פורסם
במשפחה שלנו יש קורולה רובטית מטופלת לפי הספר טיפולים, במוסך מורשה.

יד 1 שנת 2009 עם 195000 ועדין לא נגעו בגיר...

יכול להיות שלא נוסעים אצלכם בגלל בפקקים?

פורסם (נערך)
יכול להיות שלא נוסעים אצלכם בגלל בפקקים?

מחזק דבריך! (לא נוסעים בכלל בפקקים)

עריכה אחרונה על ידי arieltan6370
הבהרה
פורסם

אני נוסע עם חריקה בגיר בין שלישי לרביעי כבר שנה . וזה לאחר חודש מהחלפת קלאצ באוטו , כל המוסכים של טויוטטה בי-ם לא מבינים כלום, אומרים לי זה סינכרונייז ואני ממשיך לנסוע ככה , אין לי כבר כח להתעסק עם זה .

• תוכן חדש...