Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי סיטרואן C-4 שנת 2011 הדגם החדש. הרכב מרעיש במהירויות שונות, רעש של מעין שריקה/חריקה.

מרעיש במיוחד כשמורידים את הרגל מהגז מעל 100 קמ"ש.

לאחר בדיקת שני מוסכים מורשים של סיטרואן ומכון לשיפוץ גירים, כולם טענו שישנה בעייה בבק-אקס ושהדרך היחידה אולי לפתור אותה היא להחליף את כל הגיר.

מעבר לכך, אין ביטחון שגיר אחר יהיה שקט מכיוון שככה הגירים של סיטרואן מהמפעל (?!!?)

בנוסף - אני שומע רעש מקדימה. בק-אקס זה מאחורה לא? האם הגיוני?

האם אין דרך לטפל ברעש מבק-אקס בסיטרואן?!

אם כן, האם יש מוסך שמומלץ להגיע אליו?

פורסם

מה הקשר בין בק-אקס לגיר ולסיטרואן?

הייתי ממליץ לך לפנות לאחד מהמוסכים המומלצים בפורום כדי לקבל חוות דעת רצינית, ולא בלבולי מוח.

פורסם

באיזור המרכז יש מספר מוסכים מומלצים מתמחים בצרפתיות:

גבע - תל אביב, המלצה מניסיון אישי איתם של כ3 שנים.

אורן שירותי רכב - חולון.

שאפט ואם הדרך - גם כן בתל אביב

פורסם

+1 לבחור שמעליי.

התרגום של בק-אקס לעברית הוא- ציר אחורי, לרוב בהקשר של ציר "אמיתי" שרלוונטי יותר לרכבים בעלי הנעה אחורית או 4*4.

ברכבך יש הנעה קדמית, מה שאומר שגם הגיר נמצא מלפנים.

פורסם (נערך)

תודה,

אחד המוסכים שהייתי בהם זה שאפט וזה מה שהם אמרו - שמקור הרעש זה הגיר ושלא כדאי להתעסק עם זה. זה ממש הורס את חוויית הנסיעה.

מה לעשות?? :(

עריכה אחרונה על ידי C4ever
פורסם

בכל הצרפתיות שהיו לי עם גיר al4 היתה שריקה. זה הגיר. אתה מוזמן לקפוץ אלי לשמוע את השריקה ב c4 הנוכחית שלי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לי דווקא הייתה C4 שהייתה שקטה מאוד. לא נראה לי הגיוני שכל הצרפתיות עושות רעש. באירופה כולם נוסעים עם רעש? אין מצב. פשוט בארץ לא יודעים לתקן את זה. השאלה היא מי כן יודע לפתור את הבעיה. או שהייתה לו את הבעייה הזו ופתר אותה איכשהו.

פורסם

הרכב כולה 4 שנים על הכביש, בחייאת!!!

פנה ליצרן ובדוק אם הוא יכול לקחת אחריות על התקלה ואל תוותר כל כך בקלות..

פשוט מפתיע ומקומם כל פעם מחדש שרכב חדש צריך לסבול מתקלות שכאלה ולא מדובר רק על הצרפתיות!

פורסם

אולי רעש מהדיפרצנצייאל או הקורונה פיניון בודקים עם אוזניות כמו של רופא אם יש חריקות.

עופר בן צבי

פורסם

האם יש מישהו בארץ במסדר בעיות כאלו?

מישהו פעם סידר בעיית שריקה מגיר/דיפרנציאל בסיטרואן?

• תוכן חדש...