Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעריך ומכבד את הB4, תא הנוסעים של הנכחי מצויין, כרכב שיועד לשוק בארה"ב הוא מאוד מרווח,

מכיל הרבה מאוד שכלולים כולל כסא חשמלי מלא [בארה"ב מתים על כסא חשמלי*],

הכל בו אחלה למי שמחפש כזה רכב, והוא לא חייב להיות שתיין כשנוהגים חכם. ובמישורים.

מה, יחד עם זאת, רוצה החדש הזה ?

המראה נורמלי [יתרון לעומת האחרון שהיה כיעורון], אבל המרכב משום מה התארך

ללא שינוי בבסיס הגלגלים ונכפה מנוע 2.5 שמשום מה אני מתרשם שהוא מיושן -

ועד לכאן יחד עם הצמיחה לאורך כבר עושה לי רעש מעצבן של בטטת בוקסר שתיינית.

בצניעות ובענווה אומר שמדי פעם יש לסובארו קטעים כאלה שבמקום לעשות רכב מגניב

הם עושים קבב, ממנוע 2.5 כבר אפשר לעשות היום פלאים ואולי הם שומרים זאת

למתיחת פנים של אמצע הדגם [ או זה או שיחזירו את התיבה האוטומאטית עם 4 ההילוכים].

"אחד משני השינויים הגדולים ביותר ביחס לדגם היוצא הוא המנוע, שאמנם זהה לזה שהוצע בדור הקודם,

אך נעדר מההיצע הישראלי. המנוע החדש-ישן מפיק הספק משופר של 175 כוחות סוס (+25) ומומנט של 24 קג"מ (+4).

למרות השיפור בכח, סובארו טוענת לשיפור של צריכת הדלק"

אם איני טועה בקריאת הניסוח המווזלן הזה, ה+25 [הו הו הו ] הוא יחסית למנוע 2.0 שהיה עד עתה [150 כס],

וה 2.5 הזה נראה כחלק מהתכנית להשיק את הB4 בתור בטטה שתיינית ומסורסת.

* גיחי

The first one to get angry loses

פורסם
הייתי היום בסוכנות סובארו בתל אביב, ולא ראיתי את ה-OUTBACK.

איפה אפשר לראות אותו?

עד יום חמישי אמורים להגיע רכבים לכל אולמות התצוגה בארץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

בתור בעלים של B4 ועוד 2 רכבי סובארו בעבר, אכן התלונה היחידה שלי על הרכבים היא על צריכת הדלק. אני חושב שנכון יעשה היבואן אם ימשיך את אג'נדת מערכות הגז שפעם היה מוביל. הרכבים הללו ביחד עם מערכת גז הופכים מושלמים.

כיום אני נוהג ברכב מפנק ומאובזר (6 כ"א, כיסא חשמלי, בקרת אקלים מפוצלת, AUX, ניווט, מצלמת רוורס ועוד), (תא מטען) גדול יחסית, 4*4 מהנה ביותר לנהיגה וכל זאת עם הוצאות תדלוק של סופר מיני. התודות כמובן למערכת הגז שמורידה את המחיר לליטר לכ-3 שקלים בלבד, ומתקזזת עם הצריכה הגבוהה.

מכירה של הרכבים הללו דרך היבואן עם מערכת גז (גם אם בתוספת תשלום) יכולה להזניק את המכירות.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אחרי שיחה עם חבר אתמול בנושא , אני רק אוסיף שחבל שהיבואן לא יודע למתג את עצמו ולשמר את לקוחותיו. אבא שלי היה בעלים של 2 דגמי b4 בעבר שנרכשו מהיבואן ישר איך שיצאו והוא דווקא התעניין בדגם החדש אבל היבואן לא ממש טרח לעדכן בפרטים אודות הדגם החדש בזמן אמת . הפסד לקוח של היבואן .

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...