Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לקניית רכב, כמובן שלא חדש בגלל התקציב אבל עם בכל זאת עולה לכם בראש משהו שעולה על

דרישותיי אשמח לשמוע.

אז דבר ראשון אני מחפש רכב מרווח ונוח שיהיה בנוי לנסיעות ארוכות, לא חייב שייטת אוטוסטרדות עם נפח מפלצתי אבל הבנתם את הכוונה.

גיר ידני חייב.

מומנט גבוה בסלד כמה שיותר נמוך כי לא כיף לשמוע את המנוע צורח בשביל להאיץ חזק ואני גם ככה לא אוהב ללחוץ הרבה (רק מידי פעם(

טורבו או דיזל לא בא בחשבון אני רוצה אטמוספרי.

זהו כעיקרון שיהיה שבוע טוב.

פורסם

הקטע הוא שדווקא הגיר הידני מגביל אותך - אם היית ״מתפשר״ על אוטומטי אפשר להמליץ על הרבה אופציות שנכנסות בתקציב עם מתיחה קלה, כמו מאזדה 3 2.0 או פלואנס 2.0.

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד 4000 ש"ח לתקציב ולקנות טויוטה קורולה חדשה.

פוקוס 1.6 ידנית חדשה נכנסת בתקציב, אך נראה לי שלא מוכרים חדשות כאלה כרגע (מחכים לדגם חדש)

גם יונדאי i30 נכנסת בתקציב כחדשה, ואפילו עם לא מעט עודף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...