Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות סקרון קטן שיהיה שימושי עבור כולם.

אפשר גם לציין לטובה\לרעה חברת ביטוח שהיה לכם ניסיון איתה.

פורסם

אני ואבא שלי במגדל דרך סוכן, מרוצים מהשירות המהיר אבל הם דורשים די הרבה מיגון...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי מבוטח כ10 שנים אצל "רוזין סוכנות לביטוח"

בהתחלה הייתי מרוצה אבל בפעמים האחרונות שביקשתי עזרה על טיפול בביטוח צד ג2 הם דרשו תשלום של מעל 200 שח

אחרי שעזבתי אותם ביקשו 50 שח על שיפקססו לי "העדר תביעות".

מה שנקרא- החרמתי אותם סופית . שתבינו חצי מבני המשפחה מבוטחים שם . הם בדרך לביטול הפוליסה אצליהם.

פורסם

אגב עליי לציין לטובה גם את וובי למרות שבסוף לא ביטחתי דרכם אבל עושה רושם שהם מאוד מקפידים על רמת שירותיות גבוהה. שביקשתי שיחזירו אליי הם תמיד חזרו ולא הפסיקו לנסות להשיג אותי שלא הייתי זמין.

פורסם

התחלתי באיחוד ישיר, אך מסתבר שבשנת הפול' האחרונה העבירו אותי על דעת עצמם לשירות של סוכן כלשהו , בכל פעם שהתקשרתי אליו לא טרח לענות, בדגש על המשרד שלא פעיל בכל שעה שהתקשרתי. שהייתי כבר לקראת חיפוש ביטוח אחר הייתי זקוק לאישור העדר תביעות, דבר שעלה לי בכמה שיחות טלפון שהפכו לזועמות מול חברת מגדל - שם הייתי מבוטח כדרך אותו סוכן "מומחה" , רק לאחר איומים לפניה למפקח על חברות הביטוח משום מה הגיע מהר מאוד הטופס,

העברתי את הביטוח לחברת ביטוח ישיר, אמור להתחיל בחודש הבא.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

חידשתי ביטוחים לפני חודש,

חובה - בודקים במחשבון הממשלתי - סגרתי מול "שלמה חברה לביטוח" ישירות בשיחת טלפון אחת.

מקיף - המשכתי בביטוח הישיר - תמיד יש מה לדבר איתם על המחיר במיוחד אם אתה מביא הצעה טובה יותר מחברה אחרת - השנה לא היה לי כוח לנהל מלחמה, הצבתי מחיר יעד (המחיר של השנה החולפת, בעוד הם רצו לייקר) וביקשתי שיכניסו עוד שני סעיפים (ביטוח מראות ורכב חלופי במקרה של גניבה כמדומני) - הכל נסגר בשיחה אחת.

פורסם

מקיף - המשכתי בביטוח הישיר - תמיד יש מה לדבר איתם על המחיר במיוחד אם אתה מביא הצעה טובה יותר מחברה אחרת

אצלי הם היו יקרים בצורה משמעותית מההצעות האחרות, וכשעימתתי אותם מול זה, הם פשוט אמרו שהם לא מסוגלים להציע זול יותר.

בכלל, גם אם היו מציעים לי עלות זולה יותר באופן שהוא לא משמעותי, לא הייתי עושה מולם. לא אהבתי את ההתנהלות שלהם, וגם השירות שלהם גרוע.

AIG נתנו לי את הצעה הכי אטרקטיבית באופן משמעותי, ועד כה אני שבע רצון מהשירות שלהם. אגב ראיתי שוואלה החלה לשווק אותם בעוד הנחה נוספת על המחירון שלהם, שווה לבדוק. את החובה שלי עשיתי מול כלל שהיו הכי זולים בחובה.

פורסם
אצלי הם היו יקרים בצורה משמעותית מההצעות האחרות, וכשעימתתי אותם מול זה, הם פשוט אמרו שהם לא מסוגלים להציע זול יותר.

בכלל, גם אם היו מציעים לי עלות זולה יותר באופן שהוא לא משמעותי, לא הייתי עושה מולם. לא אהבתי את ההתנהלות שלהם, וגם השירות שלהם גרוע.

AIG נתנו לי את הצעה הכי אטרקטיבית באופן משמעותי, ועד כה אני שבע רצון מהשירות שלהם. אגב ראיתי שוואלה החלה לשווק אותם בעוד הנחה נוספת על המחירון שלהם, שווה לבדוק. את החובה שלי עשיתי מול כלל שהיו הכי זולים בחובה.

על איזה רכב? דברתי איתם השבוע על הרכב שלי , נתנו לי הצעה יקרה יותר ב700 שקל מביטוח ישיר, שאלתי מדוע ההפרש, אמר שזה המחיר ויחזור אלי אם יהיה משהו זול יותר, עד כה לא חזר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

AIG רצו ממני רק על המקיף 3800 ש"ח!

בסוף ביטחתי בביטוח ישיר מקיף+חובה ב3200 ש" ועוד נתנו 150 שח תלושי דלק.

פורסם

אני מבטח את 2 הרכבים שלי כבר כמה שנים טובות אצל חברת ביטוח "כוכב שביט". מרוצה מהם מאד. והמחיר שלהם גם הכי זול בארץ ככל הידוע לי .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
AIG רצו ממני רק על המקיף 3800 ש"ח!

בסוף ביטחתי בביטוח ישיר מקיף+חובה ב3200 ש" ועוד נתנו 150 שח תלושי דלק.

איזה רכב יש לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

AIG השתגעו קצת ורוצים מעל 1000ש"ח לצד ג' ו-1900 לחובה על קולט 96.

קפיצה משמעותית משנה שעברה, שיטת מצליח או לא יודע מה.

על פי משרד האוצר שלמה הכי זולים בחובה - אתקשר מחר לסגור איתם (1680 בערך).

ב-WOOBI וביטוח ישיר הצעות דומות. יוצא לי משולב 2750 בערך, אבל ביטוח ישיר נותנים תלושי דלק בסך 100 ש"ח.

בשניהם אגב צד ג' קרוב לאלפייה (איזו 900-650) וזה מדהים אותי יחסית למחירים שאתם אומרים כאן (550??)

• תוכן חדש...