Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה שנה הדוד/קולטים שלכם שאין לכם שסטום נורמאלי?, מי שעף לו השסטום זה אי תקינות השסטום (חלודה או שסתם נתפס כי לא עבד/נבדק שנים)

שסטום שמבזבז מים?, פעם אחרונה שראיתי את זה קורה במקרה ב live לא יצא ממנו יותר מרבע כוס מים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המערכת איננה אטומה. הדוד מחובר לצינור המיים העירוני והלחץ בו קבוע. על כל טיפת מים שיוצא מהדוד, טיפה אחרת נכנסת. טיפטוף לא מפנה שום מקום.

כנראה שמים בתנועה אפילו חלקית או קטנה לא קופאים.

פורסם
המערכת איננה אטומה. הדוד מחובר לצינור המיים העירוני והלחץ בו קבוע. על כל טיפת מים שיוצא מהדוד, טיפה אחרת נכנסת. טיפטוף לא מפנה שום מקום.

אם החלחץ על הצינור מהעירייה קבוע, והלחץ עולה בדוד בגלל הקור, מים יצאו ולא יכנסו עד שירד הלחץ

פורסם

רוב הזמן אני גר בדירה בגובה 910 מ' מעל פני הים ויכול להיות שזה במקרה אבל בקור המקפיא שלפני כמה שבועות התפוצץ הצינור שבין השעון מים לדירה. בסופש הזה השארתי זרם חלש ליתר ביטחון.

קקטוסולר ידנית

פורסם

באותו עניין,

אז היה קצת שלג בירושלים. לא פתחתי את הברז לכדי טפטוף, אבל גם לא היה כל כך קר, הבוילר דלק הרבה, והמים היו חמים ונעימים ובעצם נראה שהכל היה בסדר.

היום בבוקר פתאום נעלם לי זרם המים, והתחדש אחרי כמה רגעים במתחים של בועות אוויר ולאחר מכן חלודה. השארתי את הברז כדי לתת למים להתחלף, אבל בינתיים נראה שזה לא מתנקה. יש סיבה לחשוש לדוד או לצנרת או לבריאות הנפשית שלי?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...