Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה אייל!

היי,

אני לא מבין למה לא לקנות שמן גיר מקורי של מיצובישי?

בכל מקרה הנה המקורי שעומד בתקן, תקנה את זה וזהו:

http://www.justmotor.co.il/products/673814/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-MITSUBISHI-SP3

השמן הזה גם יקר יותר וגם ידרוש ממני משלוח שהוא בעייתי עבורי כרגע. פשוט פחות כאב ראש אם יש זהה עם שם אחר ליד הבית..

נראה לי שהנושא סגור, תודה על העזרה :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ושוב הנושא נפתח =\

ידוע לכם איפה נמצא הפילטר גיר אם יש בכלל? חיפשתי וחיפשתי אפילו פירקתי פילטר אוויר כדי להגיע לתיבה ולא מצאתי כלום...

דגם התיבה f4a22 ולפי האינטרנט יש פילטר באגן השמן (אבל הוא שונה מהפילטר העגול שאמור להיות זהה לפילטר שמן מנוע). יכול להיות שיש עוד אחד?

באגן אגב כן יש בורג לניקוז שלא דורש פירוק האגן עצמו.

פורסם

הממסרה הגיעה בשתי גרסאות, פילטר פנימי בלבד.

ופילטר חיצוני ( כמו פילטר שמן מנוע ) + פילטר פנימי.

הפילטר החיצוני נמצא בצד ימין , אזור הממסרה למעלה, מתחת לפילטר האויר , כאשר אתה פותח את מכסה המנוע.

במידה ואין , אז אין.

לא צריך להחליף את הפילטר הפנימי, יש לפתוח רק את בורג אגן הממסרה, ולנקז למיכל שמן ריק את נוזל הממסרה הישן.

כך תדע גם כמה יצא , וכמה למלא חזרה, בערך כ 3.8-4 ליטר.

יש מספר דיונים עם תמונות המראים כיצד לבצע החלפה, וכיצד בודקים אח"כ.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

Ooga, ממליץ לך לראות את המקרה שלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549297-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98-2009-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8.

החלפתי השבוע שמן גיר ופילטר גיר ביונדאי שלי , אישית ממליץ לך לפתוח את האגן שמן ולנקות את כל הגיפה שמה ואת המגנטים ולהחליף את הפילטר.

החלפתי את השמן באגן כ 4 ליטר וניקזתי את שארית השמן על ידי ניתוק צינור של הקולר והוספת שמן בוזמנית לגיר כ3 ליטר.

• תוכן חדש...