Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצלמת רמזור בצומת בחדרה מצלמת גם על מהירות?

ציירתי אותה בצד ימין כי היא לא קיימת בגוגל מפות.

מאיזה מהירות היא מצלמת?

תודה.00000000.jpg

פורסם

אמורה. 50 קמ"ש.

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

תעשה חיפוש בעמוד ל"רחוב החרות בחדרה" ותראה את המצלמה (קצת פחות מרבע עמוד).

פה יש לך מפה עם כל המצלמות: http://www.mitsu.co.il/?p=2280

ופה ריכוז באקסל: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AshKCJSxTIT-dDhyUjJsMy1aUWhEQzRZSklZQVhta1E#gid=0

מצלמה 19.

פורסם

יצא לי לעבור שם על 80 קמ''ש, הרבה פעמים ולא קבלתי כלום, בזמן האחרון אני מקפיד, לא לעבור 50 קמ''ש.

לא הייתי מתייחס אליה, תמיד ראיתי אותה, כנראה שהיא מצלמת מהירות, אבל לא שווה לקחת סיכון עוד פעם.

תודה על המידע.

ועוד שאלה שעוברים צומת מרומזר ויש מצלמה, ובכביש המהירות המותרת 90 קמ''ש, שמגיעים לצומת חייב להוריד מהירות?

תודה.

פורסם

1. מצלמות רמזור משמשות כמצלמות אור אדום וגם מצלמות מהירות.

2. כפי שנענית - מהירות בצומת היא כמו מהירות בקטע דרך ממנו הגעת.

פורסם

כל העניין של מהירות אחרת בצומת זו שמועה שהופרכה היטב כבר כמה פעמים. תפיץ, כדי שאנשים לא יגידו שטויות...

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

זה מקום שקשה עד בלתי אפשרי לעבור בו את המהירות המותרת (תמיד יש שם פקק), אז אני לא מוטרד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה גם שזה אף פעם לא רעיון טוב למהר דרך צומת!

בדרך בינעירונית לעתים יש צורך בהאטה ממהירות הנסיעה בישורת כדי שהנהג יוכל לוודא שהצומת פנוי וגם להשאיר לו זמן תגובה להתחלפות הרמזור או לתגובה למצב חירום בצומת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
כל העניין של מהירות אחרת בצומת זו שמועה שהופרכה היטב כבר כמה פעמים. תפיץ, כדי שאנשים לא יגידו שטויות...

לא מסכים.

בשעות היום אכן פקק תמידי,בשעות הערב המאוחרות והלילה קטע דרך שמפתה לעתים להגביר מהירות.

דרך אגב לתושבי האזור,מדי פעם מתבצעת בקטע הדרך לדרום ולצפון הפעלת ממל"ז מול קומבה לדרום ומול מסעדת "רפי בצומת" לצפון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
זה מקום שקשה עד בלתי אפשרי לעבור בו את המהירות המותרת (תמיד יש שם פקק), אז אני לא מוטרד

אפשר הרבה פעמים בלילה וגם ביום, עברתי שם ב-80 קמ''ש לא צולמתי, אבל אני חייב להתחיל להקפיד לנסוע בעיר כחוק, קשה לי לנסוע 50קמ''ש.

לא מסכים.

בשעות היום אכן פקק תמידי,בשעות הערב המאוחרות והלילה קטע דרך שמפתה לעתים להגביר מהירות.

דרך אגב לתושבי האזור,מדי פעם מתבצעת בקטע הדרך לדרום ולצפון הפעלת ממל"ז מול קומבה לדרום ומול מסעדת "רפי בצומת" לצפון.

בעייתי כל הכביש הזה לנסוע 50, תמיד אני מוצא את עצמי ב-80 בקטע הזה, חייב להקפיד שלא יהיה מאוחר.

• תוכן חדש...