Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קורולה 2004 גיר אוטומטי ומנוע 1.6 שעברה 170K לערך, לאחרונה שמתי לב שבעת שילוב הגיר למצב R יש מכה קלה(לא בטוח כמה זמן זה כבר נמשך, וזה לא קורה תמיד), חשוב לציין שזה קורה רק כאשר משלבים לרוורס, כל השאר תקין לחלוטין.

מה עליי לבדוק/לעשות?

אגב, ממש לא מזמן בוצעה החלפת שמן גיר.

פורסם (נערך)

גם לדעתי אין יותר מידי מה לעשות.

תנסה להיות עדין עם הגיר, בעיקר בשילוב R תן לגיר שניה שתיים להשתלב לפני שאני מתחיל בנסיעה.

אם הבעיה מחמירה פנה למכון מגירים.

אם לא הוחלף שמן גיר באופן סדיר ועכשיו החלפת אז גם זה לא מטיב עם הגיר.

תבדוק גם שמפלס השמן גיר תקין.

עריכה אחרונה על ידי omer-T

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לפני כניסה מיותרת לסרטי בלוקבסטר בעניין הגיר,מציע לבדוק במוסך שתושבת הגיר לא החזירה נשמתה לאלוהיי היפניות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הוחלף שמן חלקית, או החלפה מלאה שמן מקורי?

הבעיה התחילה אחרי ההחלפה, או שבעקבות הבעיה ניסית להחליף שמן?

תנסה לשים קודם ניוטרל ואז להכניס רברס לא ישר מ-D לרברס.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהתהליך הייתה החלפה חלקית

אני לא בטוח אם זה היה קורה לפני או לא, אבל לא בעקבות הבעייה החלפתי שמן.

גם כאשר אני שם מדרייב לניוטרל ואז רברס יש מכה קלה.

כרגע בדקתי את זה ובהנעה קרה(ופעם ראשונה זה קורה) יש מכה יותר מורגשת, לאחר סיבוב באוטו(והגעה לטפמ' עבודה במנוע) ניסיתי שוב להעביר לרוורס והייתה מכה הרבה יותר "קלה"

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי קורולה 2004 גיר אוטומטי ומנוע 1.6 שעברה 170K לערך, לאחרונה שמתי לב שבעת שילוב הגיר למצב R יש מכה קלה(לא בטוח כמה זמן זה כבר נמשך, וזה לא קורה תמיד), חשוב לציין שזה קורה רק כאשר משלבים לרוורס, כל השאר תקין לחלוטין.

מה עליי לבדוק/לעשות?

אגב, ממש לא מזמן בוצעה החלפת שמן גיר.

בעבר מישהו כתב בנושא דומה, שבהוראות היצרן (לא זוכר איזה רכב) כתוב להמתין חצי דקה בן הדלקת הרכב לשילוב לרברס.

ניסיתי את זה בבלנו שהייתה לי אז, ובאמת המכה נעלמה.

פורסם

תבדוק עם התושבת גיר או התושבת משקפיים לא קרועה!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

לפני שאתה הולך למכון גירים וחושב על הבעיה כל השישי שבת.

תקשיב לאלו ששלחו אותך לבדוק תושבות (בלויות\קרועות)

כמובן שאוטו קר המכניקה של הרכב מורגשת יותר, זה לא נבואה לצרות.

נשמע כמו משהו שאתה יכול להיות רגוע, ב5 רכבים שהספקתי להחליף, בכולם הרגשתי את השילוב לרוורס

וברכב הנוכחי למדתי לאחר שנתיים שההשהיה של 2 שניות בכניסה לרוורס יכולה לתת לי יותר זמן למראות :)

• תוכן חדש...