Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי הזמין מאזדה 3 חדשה, היום התקשרו אליו ואמרו לו שהרכב מגיע מחר כרגע אנחנו מתלבטים אם לקבל את הרכב מחר או להמתין שה"סופה" תעבור ולגשת לסוכנות ביום שישי.

הפחד העיקרי הוא מגרימת נזק לרכב בסופה ע"י ברד שירד ויפגע ברכב (כדורי ברד) רוחות שעלולות לגרום לעצמים לפגוע ברכב וכו'. וגם זה קצת מאכזב לקבל רכב חדש בימים שכאלה.

 

מה אתם הייתם עושים במצב הזה? הולכים לקבל את הרכב מחר או ממתינים עד שהסופה תעבור?

 

תודה לעוזרים

פורסם

הרכב עומד בסוכנות בחנייה מקורה או לא?

זה משתנה בסוכניות שונות.

לכם אני מניח שאין חנייה מקורה.

אם החנייה מקורה כמובן שכדיי לחכות אחרת, אם הסוכנות לא רחוקה ואין סכנות בנסיעה אין ממש הבדל.

לגביי לקיחת האחריות כל עוד הרכב לא נמסר הוא אמור להימסר במצב תקין כך שאם יהיה נזק הם יצטרכו לשאת בזה(במקומך).

כך שנראה שעדיף לחכות בכל מקרה.

פורסם

בסוכנות בדרך כלל מכניסים את הרכבים למוסך שצמוד ושמים אותם מתחת לגגון אני לא יודע אם יהיה להם עומס ואז זה יצריך את הוצאת חלק מהרכבים לחניה אחרת שהיא לא מקורה.

לנו יש חניה מקורה בבית

הסוכנות נמצאת בנצרת ואנחנו גרים בבית שאן המרחק לא גדול הבעיה שלפי כל התחזיות במקומות הגבוהים מזג האוויר צפוי להיות סוער במיוחד משמע גם בנצרת והסכנה בנסיעה היא בעיקר באיזור הזה.

פורסם

אני הייתי מחכה.

נסיעה ראשונה עם רכב חדש גם ככה מרגישה קצת מוזרה, אז עד כמה וכמה בסופה, וגם זה היה הורס לי קצת את התחושה.

שנית כל, כך האחריות לנזק אפשרי עליהם.

צלצל אליהם ווודא שיחנו בחנייה מקורה.

פורסם

תודה רבה על העזרה, זה בדיוק מה שהחלטנו לעשות וכנראה שניסע להוציא את הרכב מחר כי לפי התחזית תהיה הפוגה בגשמים של מספר שעות.

פורסם

הפאביה שלי עמדה בודדה בכביש מחוץ לחברה, הייתי לחוץ לקחת אותה כי זה איזור תעשייתי, שלא ישרטו אותה.

 

במקרה של סופת ברד לפני שנה נראלי, פחדתי עליה ובאמצע הסופה יצאתי לרחוב ופרסתי עליה שמיכות פוך [emoji2] .

 

הכי טוב שהרכב אצלך.

אלה אם הרכב חונה בחנייה מקורה.

×
×
  • תוכן חדש...