Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה, חצי שנה-שנה קבלנים עושים פה המערב הפרוע.

המקום: עיר "נחשבת" בשרון עם ארנונה וואחאד נחשבת.

מעבר לעבודה בשעות לא חוקיות (טרום 7 בבוקר), צרחות קבועות, התחצפויות של פועלים לתושבים שמבקשים יפה מה שמגיע להם (כמו להצליח לצאת לעבודה), הפכו רחוב מגורים (שמוגדר כחד סטרי על הנייר) לאתר בניה.

1. עושים הכל, כולל יציקות מתוך הרחוב. חסימת הרחוב קבוע.

חוסמים כל פעם את הרחוב לנסיעה לזמן ממושך (בין שעה לשעות\כל היום).

חוסמים מכוניות בחניות, כולל בשעות החמות שבע-שמונה בבוקר.

2. נזק לרכוש - למשל, רכב שכולו מלא (כולל שמשות) בחתיכות בטון כי הם פשוט יצקו מעליו. הרכב חונה בחניה לגיטימית לאחר שכבר "ברחתי" מחניה אחרת ברחוב כי פחדתי על האוטו.

3. שאריות בניה על הכביש כמו אבנים, חלקי מתכת קטנים, חתיכות עץ - לא נדיר. הפחים הלבנים שעוטפים לא מחזיקים ועפים\רופפים ודופקים. שפות מדרכה שבורות וכו'.

העירייה ממשיכה לא לעשות כלום.

1. מעל 50 תלונות מתועדות למוקד העירוני, היו הרבה יותר שלא שמרנו את הסמס אישור.

2. עשרות פניות ישירות לשוטר קהילתי\פיקוח אם חוסמים אותנו. רק בזמן אמת, ורק אם תופסים אותם אז הם זזים ואפשר לתת להם קנס 1000 שקל מסכנים.

3. עירוב "בכיר" בעירייה כמו אחראי פניות הציבור

מה הלאה? אני עומד להתפוצץ כי הכל ממשיך, גם אם יש הפוגות של כמה ימים, לא משנה מה.

תביעה בית משפט לתביעות קטנות של הקבלנים ו\או של העיריה?

להציף את הפייסבוק של העירייה ושל ראש העיר?

לאמלל להם את החיים באמצעים חוקיים?

התמונה הימנית טריה מהתנור.

תמונה (1).jpgתמונה.jpg

פורסם

אפשר לראות בקלות שמדובר בהוד השרון.

אתה צריך לפנות למפקח במשרד הכלכלה, הקבלן בשטח יקבל קנסות ולא חברות הבטון והשאיבה.

פורסם

לא שאני מצדיק את הסבל שאתם עוברים, אבל מהתמונות נראה בברור שאין להם הרבה ברירה.

אין להם שטח עבודה במגרש. הם חייבים לחסום לצורך יציקות. זה דבר מקובל.

אין להם רדיוס לעגורן צריח. הם חייבים לעבוד עם משאית קרן.

האתר נראה מגודר ויחסית מסודר.

אני הייתי מנסה לבוא בגישה חיובית למנהל הפרויקט/מפקח במקום.

רוב הסיכויים שתוכל לקבל את הגאנט של היציקות ועבודות המנוף, כך שתוכל להתכונן ולסלק את הרכב משם ערב קודם.

זה אחד החסרונות הידועים במגורים בשכונה שעדיין בבניה.

תזכור שתוך 18 חודש זה יעבור...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הבנתי שספציפית פה הקבלנים מקבלים את הקנס. כשזה קורה, זה לא מחזיק יותר מדי. עובדה שממשיכים.

אנשים לא יכולים טכנית 24/7 להשקיף מהחלון \ להקריב חצי שעה כל פעם שתוקעים אותם כדי שיקנסו אותם בסוף.

לכן עושים פה "מצליח" באופן קבוע, ובד"כ מצליח.

פורסם
לא שאני מצדיק את הסבל שאתם עוברים, אבל מהתמונות נראה בברור שאין להם הרבה ברירה.

אין להם שטח עבודה במגרש. הם חייבים לחסום לצורך יציקות. זה דבר מקובל.

אין להם רדיוס לעגורן צריח. הם חייבים לעבוד עם משאית קרן.

האתר נראה מגודר ויחסית מסודר.

אני הייתי מנסה לבוא בגישה חיובית למנהל הפרויקט/מפקח במקום.

רוב הסיכויים שתוכל לקבל את הגאנט של היציקות ועבודות המנוף, כך שתוכל להתכונן ולסלק את הרכב משם ערב קודם.

זה אחד החסרונות הידועים במגורים בשכונה שעדיין בבניה.

תזכור שתוך 18 חודש זה יעבור...

כשהם רוצים הם עובדים יפה מאוד עם המשאית קרן מהצד השני של הבניינים (רחוב מקביל, ראשי, דו סטרי+מדרכה). קרה רק שעירבנו את מס' 3.

יש שלושה בניינים. נהיה פה ת"א עם החניות בגלל הבניה, אם חזרת בערב אין לך לאן לסלק בכל השכונה.

מישהו מתחייב לי על גאנט? בחייך, מתחצפים ותוקעים פה אנשים מבוגרים שמנסים להגיע לעבודה במשכורת מינימום שלהם, שופכים לך הר חצץ ביציאה מהחניה של הבניין, מתחילים לעבוד בשש וחצי בבוקר - למה לא בעצם? נותנים לך בלי בלאגן מדי...

אתה מזיז את הרכב ממפגע אחד ומקבל מפגע אחר למחרת במקום אחר. יש מבוגרים שקשה להם ללכת, הם צריכים לחנות קילומטר מפה (באמת קילומטר) ולא בחניית טאבו שלהם כדי להבטיח שלא יגמרו להם את הבוקר?

המגודר ומסודר זה פיקציה, רק בשבועיים האחרונים אחרי חודשים שבהם הגענו כבר למצב שדיירים כאן מתעסקים בעצמם עם הפחים בסופ"ש.

צירפתי תמונה של מגודר ומסודר ביום נתון לפני שבועיים.

&#1514;&#1502;&#1493;&#1504;&#1492; (2).JPG

• תוכן חדש...