Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיאט איביזה 3 דלתות 2014 FR בצבע לבן נבאדה עם כל התוספות.

הרכב מגניב, הכל טוב ויפה.. אבל בא לי לשפר אותו קצת.

יש למישהו רעיונות לדברים מגניבים?

הזמנתי לוחיות רישוי שחורות ויצא יפה. חשבתי על פנסי לד במושבים הקידמיים (איפה שהרגליים), מישהו התעסק עם זה בעבר?

אשמח לרעיונות לדברים אחרים.

פורסם

רוב התוספות גורעות.

לטעמי רק תוספות מקוריות נראות טוב, ואלה בדרך כלל יקרות מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

למישהו יצא להתעסק עם ה- led הזה:

http://www.ebay.com/itm/281517321109?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

האם זה אכן נראה טוב?

ספויילרים וכדומה פחות מעניין אותי.

מחפש כל מיני דברים קטנים שיכולים לשפר את המראה של הרכב - לא משהו בולט וקיצוני.

עריכה אחרונה על ידי matan-b
פורסם

יש לי גם את אותו הרכב, אחד לאחד וזה מה שעשיתי:

אני הזמנתי כמה מדבקות (הרוב של חברות של מוצרי אודיו) - רק תעשה הכל בגבול הטעם הטוב - לא יותר מ 2 (לפי דעתי)

צבעתי מראות לשחור עם פלסטי דיפ

צבעתי ליפ קדמי לשחור + פגוש קדמי עם פלסטי דיפ.

תזמין לך מנורות בצבע לבן או כל גוון שאתה אוהב

לפני - http://puu.sh/cpVek.png

אחרי - http://puu.sh/cpVhn.png

פורסם (נערך)

להפוך את הרכב לקרקס זו ממש לא המטרה שלי. אני רוצה שהרכב יהיה טיפה שונה מכל האיביזות שאני רואה בכיש והכל בגבול הטעם הטוב. הדבר היחדי שחסר לי זה הנורות לד לפנסים הקידמיים.

Turbulence, מאיפה הזמנת את המנרות והמדבקות? אגב, את הצביעה לשחור עשית לבד?

עריכה אחרונה על ידי matan-b
פורסם
להפוך את הרכב לקרקס זו ממש לא המטרה שלי. אני רוצה שהרכב יהיה טיפה שונה מכל האיביזות שאני רואה בכיש והכל בגבול הטעם הטוב. הדבר היחדי שחסר לי זה הנורות לד לפנסים הקידמיים.

Turbulence, מאיפה הזמנת את המנרות והמדבקות? אגב, את הצביעה לשחור עשית לבד?

מדבקות מאיביי, מנורות מאתר שנקרא HIDS DIRECT, וכן את הצביעה עשיתי לבד.

צבעתי בנוסף את המראות וזה ממש נותן מראה אגרסיבי לרכב, ממליץ לך בחום. וגם בנוסף את האותיות IBIZA מאחורה וזהו לא צריך יותר לגעת ברכב הוא מושלם לפי דעתי.

פורסם

Turbulence, תודה על השיתוף. אחפש ואזמין.

Negative, עשית לבד או שהתקנת את זה במקום מסודר? מאיפה הזמנת את הנורות?

פורסם

את הצביעה לטמבון עשיתי בעזרת פלסטידיפ, האמת שחבר טוב מאוד ביצע את העבודה ואין צורך להגיד שיש לו ידיים עם מגע זהב :D.

את הפנסים הזמנתי מאיביי בערך ב900 ש"ח (היה משומש בערך כשבוע), וההתקנה בוצעה על ידי אותו חבר שגם ביצע את הצביעה..

JL Audio

פורסם

אני ממליץ על הצביעה לטמבון,ראיתי על כמה איבזות מאוד מוסיף.

תוכל גם : להדביק מדבקת קרבון שחורה על המראות,מדבקה מעל הפנס הימני,השחרת חלונות וכמובן מעבר לנורות לד cree בגוון לבן לאורות דרך ורישוי ואדום לפנסי ברקס(מאוד מוסיף לעומת הצהוב)

לגבי הלד,תוכל להרכיב בעצמך אך זה כרוך בפירוק הפנס,לא מומלץ בכללי וגם המחיר של פנסי לד סתם יקר,אתה תמיד יכול להוסיף גם drl יש כמה צורות ובטוח תמצא משהו שיתאים לך ולגבי לדים בפנים הרכב? העבודה קלה ברכב ישן,שקל לפרק דברים,ברכב חדש שהכול ממוחשב ומורכב היטב כדאי להכיר טוב טוב כי מהדבר הפשוט יצא לך כאב ראש רציני

• תוכן חדש...