Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי רכב יד2, כנראה הייתה רטיבות כלשהי והרכב עמד סגור (הייתי מודע לזה במכירה), כרגע יש ברכב ריח ממש רע של רטיבות.

מה שעשיתי בינתיים זה שאיבה יסודית, ניגוב כל הפלסטיקים, ריסוס סקיי ריחני על הפלסטיקים, פירוק המגש האחורי+צחצוח עם אבקת כביסה+מרכך כביסה, רחיצת שטיחוני הרכב,

ריסוס מרכך כביסה על כל המושבים מכל הצדדים, 2 פחיות ריח של קליפורניה (אחת קדימה אחת מאחור), 2 עצי ריח ועדיין יש ריח!

השארתי את הרכב פתוח במשך יומיים בחניה, יום אחד שמש/חם ויום שני היה היום (די נעים בחוץ).

מה אפשר לעשות? חייב להיות לזה פיתרון..

לפני כ6 שנים נשפך לי חלב במושב האחורי של רכב אחר (לא הרכב המדובר), פירקתי את המושב האחורי, ציחצחתי אותו, השארתי את הרכב פתוח כמה ימים והריח עבר לחלוטין.

שלומי

פורסם

B4 סטיישן 2004.

לא נראה לי שיש שאריות של משהו.. באמת שעשיתי ניקוי יסודי ממש.. שאיבה וניגוב כל חלק אפשרי באוטו.

הריח הוא של רטיבות/טחב כזה

שלומי

פורסם

לא השתמשתי בעצמי ולכן לא אוכל להמליץ אבל ראיתי בחיפוש קצר ברשת מספר מוצרים שלא יגרמו לנזק.

בעיקרון גם אקונומיקה מדוללת תעזור אבל היא עלולה לגרום נזק לריפודים והריח שלה עצמו אינו נעים.

כל חומר שתשתמש בו - נסה אותו קודם באזור נסתר של הריפוד.

אל תשתמש בשום חומר על משטחי פלסטיק ובמיוחד לא על לוח המחוונים ועל כפתורים.

פורסם

אהלן,

גם לי הייתה בעיה כזאת קניתי פחיות ריח מאבי חלקי חילוף\JUSTMOTOR אמיתיות

של קליפורניה.

הן כל כך חזקות גם כשפותחים קצת הן נשארות להרבה זמן וריח מאוד מאוד חזק.

בקיצור ממליץ.

רועי

פורסם

רק אם תכניס את הרכב לדיטיילר מקצועי תיפטר מהריח,אין לך את הכלים,החומרים,או הידע,כדי להיפטר מסירחון עקשן.

פורסם

לא מבין איך אף אחד לא אמר את זה עדיין, אבל הדבר הראשון שעושים זה :

מחליפים פילטר מזגן

והריח נעלם אחרי כמה נסיעות.

פורסם

בצמוד לטיפול הניקיון, תשתמש בספריי שמנטרל ריח של טחב למערכות מיזוג, מבססים אותו לתוך פתחי המזגן. אחרי שתעשה את זה, תחליף גם פילטר מזגן, יכול מאוד להיות שגדל עליו טחב גם כן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מניסיון שלי, הספריי של מנטרל ריחות הוא זמני מאוד. מחזיק יום לא יותר.

אם יש בעיה של רטיבות בתוך המערכת של המזגן, הריח יחזור ושום ספריי לא יעזור.

פורסם
רק אם תכניס את הרכב לדיטיילר מקצועי תיפטר מהריח,אין לך את הכלים,החומרים,או הידע,כדי להיפטר מסירחון עקשן.
:mm_yeah:

לחבר שלי יש מכשיר לניקוי באדים של חברת Karcher, כשקנתי את הרכב הוא עזר לי לנקות על ידי מכשיר זה, אחרי הניקוי הריח הוא כמו של אוטו חדש8).

פורסם
לא מבין איך אף אחד לא אמר את זה עדיין, אבל הדבר הראשון שעושים זה :

מחליפים פילטר מזגן

והריח נעלם אחרי כמה נסיעות.

אמת! תתחיל בזה לדעתי

אין כמו אלפא :)

פורסם

רכוש 2 קילו סודה לשתייה פזר בנדיבות ברכב, ושאב לאחר מספר ימים.

כמו כן מחולל ozone פותר את כל בעיות הריח.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...