Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לבעלי פיאט אונו (או שיטה חדשה לגניבת אונו)

itzik901
שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לדעתי צריך לשים קודנית כזאת או חוסם זרימת דלק.

זה רק 250 שקל ולא צריך שום ביטוח מקיף.

ואם כבר מתקינים, אז לשים את הסוג הגדול, שמהבהב באור אדום חזק ולהתקין במקום בולט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם כבר מתקינים, אז לשים את הסוג הגדול, שמהבהב באור אדום חזק ולהתקין במקום בולט.
למה?

שים צ'קלקה של משטרה אולי:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנעול הגה ומנעול הילוכים לא מי יודע מה יעילים.

המנעול אולי חזק, אבל את ההגה עצמו או ידית ההילוכים אין שום בעיה לנסר בקלות :x

אני הייתי הולך על הכיוון של קודנית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנעול הגה ומנעול הילוכים לא מי יודע מה יעילים.

המנעול אולי חזק, אבל את ההגה עצמו או ידית ההילוכים אין שום בעיה לנסר בקלות :x

אני הייתי הולך על הכיוון של קודנית.

גם קודנית זה לא משהו...

לי היתה אזעקה שהיתה מפסיקה את זרימת הדלק + חשמל.

יום בהיר אחד היא הפסיקה לעבוד, נניעלה ולא ניפתחה. 2 שלטים, בטריות חדשות, כלום...

10 דקות עבודה לבן אדם שלא מכיר איך זה בנוי, 10 דקות, והאוטו מונע (לחבר את החוטים מחדש בלי האזעקה, כולל הלחמות ועוד)

תאר לך כמה זמן זה לוקח למי שזה ה"מיקצוע" שלו?!

מנעול הילוכים + מנעול הגה הם גוזלי זמן רב, וברוב המיקרים גנב מיזדמן יעדיף להמשיך הלאה...

אם הרכב שלך "מוזמן", שום דבר לא יעצור את האנשים האילו, חוץ מכמובן, הפיתרון האידאלי, שוט-גאן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלא אם כן קל לעקוף את האמבולייזר אז כדאי מנעול שיעכב/ירתיע את הגנב

אני דווקה בגלל שזה אונו ובמיוחד בגלל שאין לי ביטוח מקיף חשבתי להרכיב

אזעקה פיפר אחלה של מערכת הגנה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל האזעקות למיניהן קלות לעקיפה. אם הייתי חושב שזה יכול לעזור במשהו הייתי כבר מתקין אחת (עקב נושא שפתחתי לא מזמן, הבנתי שזה לא משתלם).

כמו שredbaron אמר, ואני מוסיף, שאם הרכב שלך הוא רק רכב מזדמן והגנב מחפש "גניבה קלה" פשוט לפרוץ להתניע ולברוח, כדאי להתקין ברכב הגנות פיזיות זולות ולפחות פסיכולוגית יכולות להרתיע את הגנב...כמו נועל ידית הילוכים ונועל הגה.

קודנית היא גם אופציה. אפשרי לנסות. כמה זה אמור לעלות בערך?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודנית כזאת עולה 250 שקל,וזה דבר שיכול להרתיע,ואם הגנב בטח שהוא יכול לנתק אותה אז גם המיקום של המוח שלה ברכב יכול להוות בעיה,יש כאלה שמתקינים את המוח מאחורי ההגה או האפשרות השניה עדיפה לדעתי זה להרים את הספסל האחורי ולפתוח את הפלטה שמכסה את המיכל דלק להתקין שם את המוח ולסגור את הפלטה עם ניטים.

ברור שעם כלי עבודה אפשר לפתוח את זה ולפרק את הכל אבל זה לוקח זמן וכשגנב לא יכול בכלל לפתוח את הדלת האחורית כמו שצריך בגלל רווח קטן במכוניות בחניה אז זה יכול להוות בעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מספיק לשים רק את הקונסולה (או משהו שנראה כמו)+מנעול הגה.

שניהם בולטים מתריעים והכי זולים שיש.

יעזור הרבה, כל עוד זה לא גנב שרוצה את האוטו ספציפית (קשה לי להאמין, בכל זאת אונו)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מספיק לשים רק את הקונסולה (או משהו שנראה כמו)+מנעול הגה.

שניהם בולטים מתריעים והכי זולים שיש.

יעזור הרבה, כל עוד זה לא גנב שרוצה את האוטו ספציפית (קשה לי להאמין, בכל זאת אונו)

לא יודע אחרי הכל אם מנעול הגה יעזור, מה הבעיה לחתוך את ההגה ולהעיף את המנעול לעזאזל?

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אחרי הכל אם מנעול הגה יעזור, מה הבעיה לחתוך את ההגה ולהעיף את המנעול לעזאזל?

אין בעיה לעקוף כל מערכת הגנה...

מנעול הגה? קאטר גדול...

מנעול הילוכים? קאטר פחות גדול/משורית + ג'אפקה...

אזעקה? הצחקתם אותי... סורקי תדרים, פלאגים אוניברסליים, תרסיסי הקפאה, חיווט מחדש ועוד ועוד...

אמובולייזר? שניה, ננגב את הדמעות, נרגע מהצחוק ממקודם... OK, עכשיו אפשר להתחיל לצחוק מחדש...

וכל זה לא ממש עוזר נגד גנבת רדיו/רמקולים מהאוטו!!!

ההמלצה הכללית היא לחנות תמיד ליד מכוניות אחרות, אפילו מאותו סוג, רצוי מקום שאתם מכירים ובוטחים בו (למשל, יש מקום איפה שאני גם שתמיד על הריצפה יש רסיסי זכוכית, מעניין למה :wink:, אני, לא יחנה שם ב ח י י ם!!! למרות שזה ממש קרוב לי לבית. זה גם קרוב לשביל עפר שמוביל מחוץ לישוב, משם מגיעים חברינו ומשאילים חפצים מהמכוניות...), לשים מנעול הגה+הילוכים, אמובולייזר בולט, אזעקה...

לסעיף האחרון אני יכול להגיד (וכבר אמרתי את זה כמה פעמים כאן), הבעיה העיקרית באבטחה היא השיגרה!!!

...מי שמתקין את המערכות האילו הוא איש מיקצוע, ומי שפורץ למכוניות הוא גם איש מיקצוע, סביר להניח שעובד/עבד/בעל קשר ל כמתקין

בגלל זה גוב החיבורים בין אזעקה אחת לשניה הם אותו הדבר...

וביגלל זה חשוב לעשות "הטעיות"...

מערכות "דמה"...

למשל, ללכת למתקין אזעקות ולבקש לקנות אזעקה מקולקלת. כאן סביר להניח שהוא יתן אותה בחינם או אפילו במחיר סימלי (או שיגיד לך "יש מאחורה פח, צלול לתוכו")

להגיע איתה הביתה, ולהתקין אותה במקום בולט בתא המנוע, לעשות את החיווט, את הכל, כאילו זה ממש מחובר ועובד...

אחרי זה את האזעקה האמיתית תתקינו במקום ניסתר, את החיבורים שלה תעשו במקומות מוצנעים יותר, ולא את כל החיבורים על אותה צמה!

בקיצור, הסוד הוא לחשוב כמו פורץ...

למשל, נעילת הילוכים, אפשר ליצור חור קטן ליד הידית הילוכים, להתקין שם איזה מנעול פין ולכסות עם לבד...

אף פורץ לא ישים לזה לב...

עוד רעיונות?

לא כאן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של פיאט יש לי משהו להוסיף...

לא צריך מפתח מאסטר ולא נעליים,פעם אחת שכחתי באוטו של אחות של חבר(אונו 93) את הת.ז הרישיונות וכו'..

עכשיו (עכשיו = אז) היה כבר מאוחר והייתי חייב לקחת את זה,אז לקחתי מחבר שיש לו אונו 88 את המפתח שלו

ותוך 15 שניות הייתי בתוך האוטו,קצת משחק עם המנעול של הדלת וזהו,לקחתי סגרתי והלכתי..

לדעתי בגלל שהמנעולים שחוקים או בלויים כבר מהזמן,אז כל מפתח שהוא קצת דומה פותח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באונו שלי בכל אופן ברגע שפותחים את הדלת מצפצפת האזעקה ונדלקים 4 המאותתים ויש גם אמבולייזר. אולי אני יוסיף בהזדמנות גם מנעול הגה או מנעול ידית הילוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...