Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואני בעלים של וולוסטר מזה כשנתיים וחצי, ורוב מה שכתבת לא נכון. הוולוסטר מספיק איכותית מבפנים, וישבתי בלא מעט רכבים, אם כי יש שיגידו שהיא מצועצעת עם עודף כפתורים. מניסיון שלי, היא חזקה מכל 1.6 מודרנית, ובפועל נותנת תוצאות שלא נופלות גם ממנועי 2 ליטר (שוב, מניסיון, ואצלי מדובר ב-DCT כשהידנית זריזה יותר). כבר כתבתי בעבר - תחושות לחוד ותוצאות לחוד.

הראות לא הכי טובה לאחור זה נכון, אבל מצד שני תנוחת הישיבה טובה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אם כי יש שיגידו שהיא מצועצעת עם עודף כפתורים"

כן כניראה לזה התכוונתי... הכל פלסטיק מצועצע ומרגיש זול .

בקשר למנוע באמת שלא הרגשתי ככה ... אבל כל אחד ונתחושות שלו.

הטורבו בטח מהירה ...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ישבתי בכלל המשפחתיות בשוק כיום, ולא יצא לי לשבת (בטווח המחירים שלה) באינטריור משמעותית יותר איכותי משלה. גם בפולו כמו שלך...

ושוב, אני כתבתי תחושות לחוד ומציאות לחוד, תקרא את מה שכותבים לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משמע כרגע נכון לי לדרג את האלפא והיונדאי כמתחרות לכתר? מה לגבי הסיוויק האצ'בק שברשימה (הדור הקודם)?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

נהגתי די מזמן בולו' של שומי, זכורה לי לטובה התיבה הרובוטית שלה. היא גם מרגישה די איכותית בתא הנוסעים. בסעיפי ההתנהגות והביצועים כי די חביבה, אבל אין מקום להשוואה אל מול המיטו 155.

אחרי לא מעט זמן עם המיטו (על שלל הוורסיות שלה), ה-155 היא הגרסה המוצלחת ביותר לטעמי. קח בחשבון שהאיכות חומרים בתא נוסעים בסדר פלוס (אבל לא מעבר), נוחות הנסיעה על הצד הנוקשה של הסקאלה (זה מורגש בעיקר על שברי אספלט ושיבושים חדים) ותא המטען שלה די צנום - אם זה משנה לך.

הקליאו לא ממש קשורה לכאן. היתרון היחיד שלה על פני שאר האופציות טמון בעובדה שהיא חדשה מהיבואן. וזהו.

הסיוויק נחמדה בהחלט, בעיקר בשידוך לתיבה הידנית. מרווחת, מאובזרת, די מהנה לנהיגה - אבל המנוע שלה עצל מאוד - כל עוד לא דוחקים בו עד תום. היות ואני נוטה להאמין שאינך נוהג על ה"קצה" ביום יום, בעיני זה בהחלט מעיק. היא לא מרגישה תזזיתית כמו שהנתונים יגרמו לך לחשוב. כשדוחקים בה - כמובן שצריכת הדלק קופצת לה.

אם אתה מוצא מיטו 155 במצב טוב - לך על זה. זה מה שאני הייתי עושה, למרות שהיא אינה המכונה המושלמת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

"למרות שהיא אינה המכונה המושלמת" - מושלמת זה סובייקטיבי - אבל מתבקשת השאלה - אז מה נכון לי לקנות סביב ה 65 ?

גם אני מאמין שמיטו "נכונה" תעלה 70K, אבל מה החלופה?

-איוניק 5 עלית

פורסם

ברור שלא מושלמת זה סובייקטיבי, הכל תלוי למה אתה רגיל ומה אתה מחפש.

אם באת מ-VAGית חדשה יחסית, המיטו תרגיש לך הרבה פחות איכותית ומוקפדת. היא גם רועשת יותר מ-VAGיות מתחרות.

בכל מקרה, לא חושב שאף אחד מהאופציות האחרות שהצעת - יתנו לך את הקצת יותר שיש במיטו, בעיקר מבחינת מנוע ועיצוב, גם מבחינת התנהגות (היא לא מבריקה או יוצאת דופן, אבל בהחלט יכולה לעלות לא מעט חיוכים. לטעמי - יותר מאותן האופציות האחרות שהצעת כאן).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגמרי פתוח לאופציות שלא רשמתי :)

ירדתי מפולו שנת 2000, 16V עם 100 כ"ס - בדיוק רמת הפלפל שהצבתי כמינימאלי ברכב הבא, גם היא לא הייתה שקטה (במיוחד כשנעלה טויו) אבל אהבתי את הסאונד שלה. ואם אפשר עם איזה כמה כפתורי שליטה על ההגה ויתר כ"ס מה טוב :)

-איוניק 5 עלית

פורסם

מה לגבי פיאט בראבו טורבו ידנית? ראיתי אחת כזאת בטריידמוביל, אבל חוששנתי שזהו מצרך נדיר.

בכל הייתי אומר שזה די יושב על אותו סגמנט, עם הרכבים שאתה מחפש.

פורסם
יש בכלל בארץ טורבו ידנית?

יאפ. יש כאן חבר פורום שיש לו בראבו 1.4T ידנית מאובזרת - יפיפייה!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זו בהחלט אופציה מעניינת, מאוד. לדעתי אבל בלוחות הוא לא ימצא זכר לדגם הזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נשמע אחלה אופציה :) אם זה בטווח וזה רלוונטי אשמח לקבל הודעה/טלפון.

בעיניין ה מיטו 155 שנת 08/09/10 (אליה אני פוזל חזק יותר מיום ליום) האם יש מחלות ידועות? ממה כדאי להזהר? יש בלוחות הרבה כאלה (בעיקר סוחרים) עם ק"מ שפוי

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...