Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.2tsi DSG Style, כן? לא? שחור? לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשארו רכבים בודדים עם ג׳נטים 17 של הFR. זה מה שמגיע במקרה שלי על הרכב בצבע בדיוק כמו בתמונה שהעלתי בתחילת השרשור

הצבע כן, גם אני לקחתי כזה, פשוט לחבר יש את ה 1.2 ויש לו את הגאנט הזה בדיוק.

אתה אומר ששלך זה ה 17 של ה fr ? אני מבין שזה הגאנט שיהיה ל fr אחרי שיורידו את חבילת ההשקה.

פורסם

זה מה שהסבירו לי.

בכל מקרה, בקטלוג יש תמונה שלי מורכב על אחד הרכבים והוא מרשים הרבה יותר מה16 הסטנדרטי.

הוא מגיע מורכב כבר ככה מחו״ל וזו לא הרכבה מקומית (לא היתה לי אפשרות לבחור צבע אחר מסיבה זו כי זה מה שנשאר ולא מגיעים עוד כרגע עם ג׳נט 17)

פורסם
זה מה שהסבירו לי.

בכל מקרה, בקטלוג יש תמונה שלי מורכב על אחד הרכבים והוא מרשים הרבה יותר מה16 הסטנדרטי.

הוא מגיע מורכב כבר ככה מחו״ל וזו לא הרכבה מקומית (לא היתה לי אפשרות לבחור צבע אחר מסיבה זו כי זה מה שנשאר ולא מגיעים עוד כרגע עם ג׳נט 17)

בלי כוונה או עם כוונה יצא לך מעולה.

הצבע לדעתי נדיר ביותר (אותו צבע שאני לקחתי) ואם הרווחת ג'נט 17 היותר יפה לדעתי במקום ה 16 שמגיע בכל הרכבים מדגם זה, אז תגיד תודה וזהו :)

אגב מאיפה הזמנת את הרכב, איזו סוכנות ?

פורסם

קודם כל תתחדש, אשמח אם תיתן חוות דעתך לגבי האבזור והמרווח ברכב.

אני שוקל ברצינות להחליף את הלאון שלי ב-1.2 בתחילת השנה הקרובה.

בקטלוג יש תמונה שלי מורכב על אחד הרכבים והוא מרשים הרבה יותר מה16 הסטנדרטי.

הוא מגיע מורכב כבר ככה מחו״ל וזו לא הרכבה מקומית

איך נראה הג'אנט 17"? איך אתה יודע שזו לא התקנה מקומית?

מה החתך בצמיגי ה-17"?

פורסם
קודם כל תתחדש, אשמח אם תיתן חוות דעתך לגבי האבזור והמרווח ברכב.

אני שוקל ברצינות להחליף את הלאון שלי ב-1.2 בתחילת השנה הקרובה.

איך נראה הג'אנט 17"? איך אתה יודע שזו לא התקנה מקומית?

מה החתך בצמיגי ה-17"?

אם אני לא טועה, ולפי החוברת שקיבלתי שקניתי את הרכב זה הגנט 17 שמגיע ב fr אילולא הייתה החבילת השקה.

http://corporate.sytner.co.uk/img/offers/e9716e4d-9a84-4b33-8e8b-a519b408823f-LEON%20FR%202.0.png

פורסם

Capture.jpg

זה הג'נט 17 שמגיע ברכב אצלי, לא יודע אם בתמונה זה בדיוק 17 אבל זה העיצוב שלו.

את הרכב הזמנתי מסוכנות ראשל"צ.

לא מדובר בהתקנה מקומית, הרכב ככה מגיע מהיצרן. יש מספר מצומצם של רכבים כאלו שנשארו במלאי נכון לשבוע שעבר ולא יהיו עוד עם ג'נט זה.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]405559[/ATTACH]

זה הג'נט 17 שמגיע ברכב אצלי, לא יודע אם בתמונה זה בדיוק 17 אבל זה העיצוב שלו.

את הרכב הזמנתי מסוכנות ראשל"צ.

לא מדובר בהתקנה מקומית, הרכב ככה מגיע מהיצרן. יש מספר מצומצם של רכבים כאלו שנשארו במלאי נכון לשבוע שעבר ולא יהיו עוד עם ג'נט זה.

לפי החוברת של הלאון, הגנט הזה לא מגיע בכלל בארץ אלא רק בחול. ( ה17 זה הגנט ששמתי בתמונה למעלה).

ראיתי אותו במלא תמונות בלאון fr אבל בחו״ל לא בארץ, אם אתה מקבל אותו הרווחת זה ג'נט יפה מאוד.

שיגיע הרכב תעלה תמונה מעניין לראות את הגנט הזה.

פורסם

הצבע והג'אנטים נראים פגז.

אחרי לאון 1.2, לאון 1.8, אוקטביה 1.4 ויטי 1.2, מהן נהניתי מאוד, אין לי ספק שאתה תהנה מהרכב :)

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...