Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

העלויות בארץ מטורפות (כמעט 2500 שקל לאקדח איכותי) - אני מעוניין להביא אקדח איירסופט שעובד על גז מארה"ב

אני טס בעוד שבועיים,

שאלתי היא - האם זה חוקי להביא את זה איתי במזוודה ? (מבחינת חברת התעופה, וכו')

** כמובן מדובר על המזוודה שהולכת לבטן המטוס ולא התיק שאיתי.

האם צריך אישורים לזה ?

תודה לעונים.

פורסם

קניתי בשוק פראג מצית סיגריות בצורת אקדח. השארתי אותו במזוודה ושכחתי ממנו. לפני העליה למטוס קראו בשמי, נתבקשתי לגשת למסוף העליה למטוס. משם לקחו אותי בליווי שוטר חמוש למרתף הנמל . כל המזוודות לישראל (ואולי לכל מקום) עוברות שיקוף. המזוודה שלי עצרה את הסרט הנע ונוצר עיקוב בהמראה. אם זה היה אקדח איירסופט או אחר הייתי נעצר במקום. לא כדאי לנסות אפילו!!

פורסם

אז בוא תן לי להחכים לך מעט -

לפי החוק של "מה מותר ומה אסור" להעלות למטוס -

מצית בצורת אקדח - אסור

דמוי אקדח אמיתי - מותר

לכן באמת הגיוני שעצרו את ההמראה וביקשו ממך להתלוות אליהם - כי באמת אסור.

אבל אקדח איירסופט זה הגדרה אחרת.

פורסם

הרגישות היום פשוט מטורפת, כל המזוודות עוברות שיקוף, לפני חודש שכחתי בלון גז קטן של גזייה במזוודה שהולכת לבטן המטוס, עצרו הכל קראו לי בליווי שוטר שלא מבין מילה באנגלית למרתף בשדה התעופה ההונגרי.

נעים זה לא היה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בלון הגז מהווה סיכון בטיחותי, אפילו אם לא מדובר בסיכון בטחוני. טוב שזיהו אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטיסה מאירופה לפני מספר שנים לא היתה בעיה. דיווחנו על האקדח (נדמה לי שהיתה גם תחמושת) בבידוק הבטחוני (טיסת אל-על) ועברנו את ההמשך בלי קושי.

כל זה כמובן לא קשור לגבי שאלת החוקיות של הכנסת המוצר לארץ.

• תוכן חדש...