Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הוחלט לרכוש רכב נוסף, בתקציב די מאתגר - מנסה לא לחרוג מ-20K אבל כדי להשאיר רשימת דגמים פתוחה נגביל כרגע ל-50K.

אני מחפש רכב קבריולט, עם 4 מקומות (או לפחות ספסל אחורי שיכול לשבת בו ילד קטן), עדיפות לידני.

הרכב לא חייב להיות מהיר וחזק במיוחד אבל שגם לא יהיה עגלה.

אפשר גם שהו סביר כרגע עם אופציה לשיפורים כדי שהנסיעה תהיה מהנה (מעט תוכנה, בולמים וכיוצ"ב)

כמה שיותר מאובזר יותר טוב אבל חשוב שהגג יהיה חשמלי, את שאר הדברים אפשר לשנות בקלות תוך כדי תנועה.

ההתלבטות כרגע היא בין פיג'ו 306 לבין גולף (אזור שנת 2000), משתיהן צריך להישאר חתיכת עודף ליישור קו מכובד.

האהבה האמיתית שלי היא גרמניות (BMW) אבל גם אם אני מרחיב את התקציב אין משהו טוב בשוק אז נמתין עד שהמצב יאפשר.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעות נוספות.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

פונטו קבריולה גם (לא בטוחה שהגג חשמלי).

בכל אופן, גם הפונטו וגם ה306 נוראיות מבחינת בטיחות (בגרסת הקבריולה), את הגולף אני פחות מכירה. ה306 נדירה בגרסה הידנית (ולא שבאוטומט יש ממנה כמו זבל), דינאמית פחות (יש הטוענים- בהרבה) מאחותה בעלת הגג, שוק שיפורים אפסי (אלא אם ניפוחי פלסטיק וגבות למיניהם נחשבים בעיניך לשיפור) ומבחינת חלפים-קשה לתחזוקה (אם צריך לתקן את הגג- יש בודדים, אפילו יחידים, שיודעים להתעסק איתו).

אם החלום הוא BMW, למה לא לדחות את ההרפתקה ולחסוך את הכסף עד להגשמת החלום?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...