Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם המשפט הזה הבאת לי את הסעיף:

"...ותאמת איזה רכב בשנתון 09-10 תוכלו כבר לקנות ב40K?"

רנו מגאן 2009, אולי? מלוקקת, יד ראשונה, מטופלת בחברה? בלי סיפורים של גיר רובוטי, טורבו ומצמד... היא אולי לא זריזה כמו פיאט טורבו, אולי אי אפשר להוסיף לה שרירים עם צ'יפ (אולי כן... ממש לא יודע), וסביר שתהיה קצת פחות חסכונית מהפיאט, אבל זו מכונית מעולה, נוחה, נעימה, חסכונית, בטוחה... שכחתי משהו?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אנשים צריכים לקחת בחשבון שבעידן המודרני הגיר הינו חלק רגיש ולא מעט פעמים יקר יותר לתיקון מהמנוע , אין מה לעשות ככה זה שהגירים הפכו ממוחשבים ,בעלי בינה, כפולי מצמדים וכו .לא משנה איזה רכב תקנה כל עוד אתה מתכוון לנסוע בו אתה חשוף לכשל בגיר . ההיתרון של הבראבו שבבסיס מדובר בתיבה ידנית פשוטה ודי מוכחת ,להזכירך לקונצרן פיאט נסיון של שנים עם תיבות רובוטיות. דיברתי על תיבה ידנית כתנאי לאמינות אני מכיר גם כמה תיבות כאלו שקרסו , כשקונים רכב משומש חשופים לתקלות וזה לא ממש משנה איזה רכב אני עדין עומד מאחורי דברי שאין בעיה מובנית כלשהי בתיבה של פיאט.

בנוגע למגאן כאופציה ,היא בהחלט אופציה אבל מי שמחפש קצת פילפל ברכב לא ימצא אותו במגאן...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ראיתי את הרכב, תיקוני צבע מעט חאפריים כנהוג ביותר מדי אזורים ברכב, פגוש קדמי ופנס צד נוסע נראה שעברו תאונה, הפגוש לא חובר בצורה טובה והפנס חובר בבורג קודח :-/

מבפנים נראת שמורה, לא יצאתי לנסיעה מפאת חוסר זמן מצידי.

ראיתי את ההסטוריית טיפולים, בטיפולים האחרונים צויינה נזילת שמן בגיר, גם צויין שזה הובא לידיעת הלקוח והוא לא מעוניין לטפל :-/

נראה שבשוק הפרטי ניתן למצוא טובות יותר וחוץ מהטבת המימון מהעבודה ללא ריבית אין סיבה מהותית לעוף על הרכב הספציפי. המחיר שמבקשים עבורו הוא 43 סופי, על הרכב לא ניתנת על ידם שום אחריות כלל

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נשמע סביר , לרכב עם עבר של מספר ידיים , השכרה , ליסינג וכו... חפש רכב מבעלות פרטית עם עבר משעמם. נזילה בגיר יכולה להיות תיקון קל או תיקון כבד של כמה אלפים טובים...בכל מקרה אני רכב שמחובר עם ברגים קודחים לא ההיתי קונה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בדיעה שלך!

מהם היה לי מימון ללא ריבית, אם ירדתי מהרכב הזה ספציפית ככל הנראה אוותר על הבראבו שתצריך ממני לקיחת הלוואה משלימה שאני מעט נגד לקחת, אחזור לתקציב המקורי שלי כ 28 אלף ש''ח.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה חושב שתצליח למצוא בראבו טובה במחיר הזה? אני חשבתי שמתחת ל35 אין לי מה לנסות אפילו

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...