Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא ממזמן את הidmax v3 ואני צריך מגבר נורמלי לחבר אליו.

מה שמצאתי בפורום שיכול להתאים הם:

Jl audio 1000/1v2 - 1000rms @2ohm

http://www.crutchfield.com/mobile/Product/Item/Specs.aspx?i=13610001V2&tp=115

Infinity kappa one - 800rms @2ohm

http://eu.infinitysystems.com/infinity-product-detail-eu/kappa-one.html

jbl gto 14001e - 1500rms @2ohm

http://caraudiosecurity.com/gto-14001-mono-bass-amplifier

אני לא רוצה לקרוע את הסאב עם 1000rms או יותר אבל כן ארצה שיהיה לי אפשרות להגביר למקרה שיתחשק לי קצת וגם כמובן שהמגבר לא יצטרך להתאמץ ביום יום. לכן לא חשוב לי שחלק מעל או מתחת להספק של הסאב (1000rms) כי אני מתכנן יותר באיזור 600-800 ביום יום

מחפש יד 2, עם תקציב באיזור 1000-1200 ש״ח.

בנוסף אני מחפש מגבר שכמובן יהיה איכותי ולא רק יזיז את הסאב ( שיהיה בתיבה אטומה או פורטד לפי מה שמתחשק לי ).

תודה מראש על כל דעה.

פורסם

מגבר חזק ממש לא אומר שאתה הולך לשרוף את הסאב. בשימוש נכון ובלי קליפינג ובתיבה מתאימה אין בעיה לתת לסאב גם יותר מההספק שהם מוצהרים לספוג.

אני מגביר זוג idmax 12 v3 על רוקפורד 1501 שנותן להם קצת יותר מ1700 rms וממש לא הייתי מפחד לתת להם גם יותר מזה.

אני הייתי ממליץ לך מונו של רוקפורד, לדעתי אין כמו המונואים שלהם. אוליי תצליח למצא איזה 1001bd או אוליי p1000 בתקציב שלך. אגב מה התנגדות הסלילים של הסאב? בלי זה קצת קשה להגיד איזה מונו יתאים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בהתנגדותה ההתנגדות הסופית היא 2אום ( D4 ). אתה מכיר מישהו שמוכר את אחד המגברים שאמרת?

בנוסף אשמח לחוות דעת גם על המגברים שרשמתי למעלה ואיזה אחד מהם הכי עדיף.

פורסם

מהמגברים שאמרתי בהתנגדות הזו יתאים לך הpower 1001bd .

מהמונואים שכתבת הjl הוא מונו מעולה, הייתי הולך עליו מבין הרשימה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

Jl audio 1000/1v2 לא יכנס לך בתקציב

שתי האופציות האחרות ראויות ,מעבר לכך ההספק הוא גם פונקציה של מערכת החשמל

אם אין לך מערכת חשמל משודרגת אתה לא תגיע להספקים הנ"ל ,בכל אופן הייתי בוחר במגבר היותר חזק

אלא אם כן שיקולים של מקום ניכנסים לעניין האינפיניטי קאפה הוא מגבר פיצפון לעומת ה JBL.

פורסם

ראיתי שחבר הפורום סרול מוכר מגבר מסדרת SPL SHOW של הרץ - אופציה מאוד מעניינת בכדי להרים IDMAX ולתת לו מעל ומעבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

ה IDMAX יכול לתפקד מעולה גם עם מגבר של 500RMS - במידה ומדובר במגבר מעולה.

מנסיוני ה"לא קטן" עם הסאב המעולה הזה , אני הייתי נותן חשיבות גדולה יותר לאיכות המגבר מאשר להספק המגבר. זאת משום שמדובר בסאב מעולה שצריך לקבל התאמה בהגברה על מנת להפיק את מה שהוא מסוגל.

מהרשימה שהנפקת אני הייתי לוקח בשמחה את ה JL אך כמו שרשמו קודמי סביר להניח שהוא לא ייכנס לך בתקציב.

חיפוש של מגבר יד 2 הוא אכן צעד נכון לטעמי.

נסה לבדוק האם תוכל למתוח מעט את התקציב , שווה לפעמים לעשות קווץ נוסף על מנת לקנות מגבר שלא תרצה אחר כך לשדרג.

משיטוט קצרקר ראיתי שאפשר לשים יד על גנסיס דואל מונו ב 2200 (לפני מיקוח נוסף) שח בלבד. אם תוכל למתוח את התקציב לשם תוכל לקבל מגבר שמניסיון (תוכל לחפש תגובות על הפולו של עופר דותן) - מניסיון השילוב בין הסאב והמגבר מעולה. יתרה מזאת , המגבר הזה יוכל לשמש אותך נאמנה בכל סטאפ עתידי שתזרום אליו בעתיד , וגם מדובר במגבר סחיר מאוד שישמור על הערך שלו בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי Ofer Dotan

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההמלצה שלי היום למונובלוק שקופצת לי כברירת מחדל לראש היא המינוטאור 2 של זד אודיו -

http://www.amazon.com/Minotaur-II-Audio-Monoblock-Amplifier/dp/B00915FQWM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1414400221&sr=8-2&keywords=zed+audio+mono

הבעיה היא כמובן - בראש ובראשונה התקציב אבל תביטו בנתונים של המגבר הזה, קחו בחשבון שהוא מאוד אנדרייטד וקחו בחשבון שהדאמפינג פקטור שלו נמדד בתדר 20 הרץ!

מפלצת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חוזר להצעה הראשונית שלי,

במידה ותמצא רוקפורד 1001bd power זה יהיה מעולה , 1000rms ב2 אוהם ואיכות סאונד מעולה בתקציב קרוב לשלך.

פורסם

אני כמובן עומד לשדרג את החשמל ולעשות את ה3 הגדול ( big3 ) עם כבלים איכותיים. שמעתי שעדיף להביא מחו״ל ושאי אפשר להשיג בארץ במחיר טוב, זה נכון? ( יש לי מישהו שעוד מעט טס לארה״ב ויכול להביא קיט big3 וקיט התקנה למגבר - knuconceptz טוב? )

מבחינת מקום לא כל כל אכפת לי כי אני יכול להכניס את המגבר עם הגלגל רזרבה או פשוט עם פלטה לכיסאות.

פורסם

שלושת הגדולים ולא 3 הגדול. קיט שלושת הגדולים? מדובר בשלושה כבלים עם נעלי כבל שרצוי שתתאים לרכב שלך , ממליץ לבצע מכבל רתכת, גם זול יותר וגם עמיד יותר לסביבה כמו תא המנוע.

לגבי קיט התקנה כמו כל דבר המחירים קצת גבוהים בארץ אבל יש בפורום סטים למכירה במחירים טובים.

פורסם

ולדוגמא ראיתי קיט של knuconceptz בפורום ב250 כשאפשר לקנות ב150 בחו״ל, אז כן אני מעדיף להביא ולהתקין בארץ.

מה יש להתאים בכבלים לרכב? למה שלא כולם יתאימו?

ושלושת הגדולים לעשות רק 0 גייג׳?

פורסם

אני אישית הייתי מחכה עם זה.

תתקין , תראה אם בכלל יש לך בעיות חשמל או הרגשה או אפילו חשש שהחשמל דורש טיפול.

אם אחר כך תגיד למסקנה שזה נדרש תעשה את זה , אין רווח בלעשות את זה מראש. אתה תמיד יכול לטפל ב"גדולים" .

לי היו מערכות רבות בלי לשדרג את החשמל ולא הייתה בעיה.

הייתי ממליץ לנסות בלי - מקסימום הרווחת כמה שקלים 8)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שכחתי לציין גם שכרגע לאחר כמה זמן שאני שומע מוזיקה המתח שלי יורד לאיזור 13.5 קבוע לאחר כמה דקות נגינה ולפעמים נפילות ל13.2 - מופיע לי בHU.

אני פשוט הנחתי שזה לא תקין ושבכל מקרה אצטרך לעשות את זה, או שאני טועה?

( עפ״י האינטרנט האלטרנטור הוא 120 אמפר )

פורסם

זה מתח תקין לא מדובר בדבר חריג או מסוכן ,אלטרנטור של 120A זה בסיס מצויין.

זה אומר שצריך להיות לך מצבר חזק ברכב ובכל מקרה אם ידך משגת מומלץ לשדרג למצבר פריקה עמוקה כמו XS POWER

ולבצע 3 הגדולים במקביל.

• תוכן חדש...