Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי מותר שם 90 או 80, משהו כזה.

בפעם השלישית - מישהו יכול לענות לשאלה שלי מקודם?

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

אם הייתי יודע את התשובה, הייתי עונה לך.

אתה יכול לפנות למיצו בהודעה פרטית. הוא בטח יודע את התשובה.

עריכה:

עכשיו הבנתי שהתבלבלתי עם השאלה של תום שעליה אני לא יודע את התשובה.

לשאלתך, תוך מספר מועט של חודשים. החוק מתיר למשטרה לשלוח את הקנס עד ארבעה חודשים מיום העבירה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

בחלון של המצלמה, במציאות אני בטוח שראיתי, גם בסרטון המקורי במחשב אני יכול לראות את זה אם להתאמץ.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אם הייתי יודע את התשובה, הייתי עונה לך.

אתה יכול לפנות למיצו בהודעה פרטית. הוא בטח יודע את התשובה.

שלחתי לו. אם וכאשר יתן מענה בנידון, אעדכן.

פורסם
לדעתי מותר שם 90 או 80, משהו כזה.

בפעם השלישית - מישהו יכול לענות לשאלה שלי מקודם?

מה קרה, אם זה כביש של 80 וגם ב100 לא תקבל דו״ח, מה הלחץ? אני בטוח שלא עברת שם את ה110 (או 30 קמ״ש מעל המותר)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

זה לא בשבילי האמת... וגם אם תרצה אתה לא יכול לעבור שם 110 קמ"ש בגלל התנועה הרבה + אין כלכך הרבה ישורות שבהם מותר לעקוף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...