Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העיצוב לטעמי, רק נשאר להמתין להשקה בארץ ולקוות לתמכור הגיוני. במחיר הנכון הרכב יכול מאוד יפה להתחרות בקלאס D.

שעון באמצע לוח השעונים ניראה כמו קריצה לפרמיום. ניראה שהיא מאוד מרווחת מאחור.

אם אני לא טועה בדגם היוצא יש שעון זהה

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה היה לנו שם.

כל מה שנאמר כאן הוא פחות או יותר נכון, בסופו של דבר זה יהיה עניין של מחיר.

עם כמה שניסיתי להבין מה יהיה מחיר האוטו זה היה בלתי אפשרי. הנציגים של היבואן המקומי עדיין לא נכנסו למשא ומתן על המחיר הסופי ולא ניתן אפילו לשער על כמה זה ייגמר. גם נושא הגרסאות השונות שיגיעו או לא יגיעו לארץ עדיין לא ברור.

אם זה מנחם מישהו, באירופה המחירים של הפאסאט החדשה לעומת הישנה אמורים להיות זהים ואף זולים יותר. לא יודע מה זה אומר על השוק שלנו, כנראה שלא הרבה.

בכללי, שוק המשפחתיות פרימיום מצטמצם בכל העולם. כולם הולכים לקצוות, האמצע כבר לא רלוונטי. בפולקסוואגן הבינו את זה והחליטו שהם צריכים לכוון גבוה יותר בשביל לשמור על המכירות של אחת המכוניות הכי חשובות שלהם. לכן הם כיוונו לשם, בהודעות לעיתונות, בהשקה, בכל מקום אפשרי. השאלה היא אם הפאסאט משתפת איתם פעולה.

הפאסאט החדשה היא הרבה יותר חדשה ממה שזה נראה במבט ראשון. הדגם החדש הוא הרכב עם הכי הרבה שינויים איי פעם בהיסטוריה של פולקסוואגן (משהו כמו 360 ומשהו שינויים שנעשו בדגם החדש) ולמרות זאת, הוא נראה כמו more of the same והאמת מרגיש ככה.

לא שזה רע, בסה"כ מדובר במכונית טובה מאוד שנותנת תמורה גבוהה למי שמחפש רכב מנהלים לייט. אבל אין בה את ה-X-factor שמייצר את התשוקה לרכב. כזה שיש באאודי או במוו או מרצדס. היא מיועדת לגרמנים שלא כלכך מעונינים לבלוט. שסולדיות אצלהם זה תכונה חיובית ואת התשוקה הם משאירים לדברים אחרים.

אלו הם הגרסאות שככל הנראה יהיו רלוונטיות לארצינו הקטנה:

1.4 150 כ"ס TSI.

מומנט 25.5 (מרשים מאוד).

DSG 7

0-100 ב-8.4 שניות.

מהירות מירבית - 220 קמ"ש.

צריכת דלק של ליטר ל-20 ק"מ (לפי נתוני יצרן).

המנוע המתקדם של פולקסוואגן, כזה שמכבה חלק מהצילנדרים מתי שהוא לא זקוק להם וצריכת הדלק שלו אמורה להיות מעולה.

המנוע מצליח להזיז את הרכב בצורה סבירה +. הפאסאט החדשה קלה יותר (85 ק"ג) מהקודמת וכשהרכב לא עמוס המנוע הזה בהחלט מספק ביצועים מצויינים, בעיקר בגלל נתון המומנט המעולה. נושא התדמית יהיה בעייתי כי אף מנהל לא ירצה להתהדר במנוע 1.4 בשיחות הסלון שלו אבל אולי בגלל הטבות מיסוי על זיהום אוויר הדגם הזה יהיה הדגם המועדף על ציי רכב.

2.0 TDI .

150 כ"ס

מומנט 34.6.

DSG 6

0-100 ב-8.7 שניות.

מהירות מירבית - 218 קמ"ש.

צריכת דלק של ליטר ל-22.2 ק"מ (לפי נתוני יצרן).

מבחינת הרכב, אותה גברת בשינוי אדרת. מנוע הדיזל קמצת יותר מחוספס בפעולתו מהבנזין אבל זמינות הכוח שלו מפצה על זה בגדול.

הימור שלי, לא יגיע לארץ בגלל נושא מיסוי.

2.0 TDI .

BI Turbo 4motion

מומנט 50.1.

240 כ"ס.

DSG 7

0-100 ב-6.1 שניות.

מהירות מירבית - 240 קמ"ש.

צריכת דלק של ליטר ל-18.8 ק"מ (לפי נתוני יצרן).

הנעה כפולה.

קשה לי להאמין שהרכב הזה יגיע לארץ ואם הוא יגיע מחירו יהיה גבוה מדי בשביל להצליח.

מדובר ברכב חזק מאוד עם הנעה כפולה ומומנט שיכול לקפל את הכביש.

תהיה גם גירסת 1.8 עם 180 כ"ס שככל הנראה תהיה הגירסה הכי מתאימה לשוק הישראלי אך היא לא היתה חלק מההשקה.

את האלבום המלא ניתן למצוא כאן

PASSAT_MME_2014_5059.jpgPASSAT_2014_032b.jpgPASSAT_2014_020.JPGPASSAT_2014_019.jpgPASSAT_2014_017.JPGPASSAT_2014_016.jpgPASSAT_2014_013.jpg874A9713 1.jpg

פורסם (נערך)

תיאורטית, הגירסא האטרקטיבית ביותר עבורי היא TDI2.0 עם 150 סוסים (רק כניראה המחיר יהיה כזה שהיא תהפוך ללא כל כך אטרקטיבית:oops:, לכן בעיקבות מבחר מאוד מוגבל של דיזלים ומה שיש מאוד יקר, אני בכיוון ההיברידית), אבל סביר להניח שהגירסא שתתפוס הכי חזק דווקא תיהיה 1.4TSI. ה1.8TSI כניראה יהיה ממותג הרבה יותר גבוה ויקרה מה שקרה עם אינסיגניה, כדי להוריד מחירים הדגם שהולך הוא 1.6T במקום 2.0T שהיה קודם.

שלומי, אתה בטוח שגירסת ה240 סוסים של הדיזל באה עם גיר DSG7 ולא DSG6? זה גירסא חדשה של גיר עם מצמדים רטובים?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הם לא יציגו בנזין 2 ליטר והלאה עם הנעה כפולה, אין לה סיכוי מול המתחרות. ללא האפשרויות האלו אין לה מה להציב מול הנעה אחורית וסמלי המתחרות. יש לה טיפוס לא קל בכלל כדי להגיע לליגה הזו ובתנאים כאלו זה יהיה כמעט בלתי אפשרי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

התמונות לא מפתות.

אהה...שכחתי לרגע זה פולקסווגן.

פה אין פיתויים, יש איכות ותכליתיות.

פולקסווגן מייצרת גולף בכל גודל שתרצה.

עדיין, מבחן המחיר והאבזור הוא זה שיקבע.

אני מניח שהמכונית עושה את העבודה.

לעניין הנאה - עדיין סימן שאלה נותר גדול.

השראה אין.

מה זה הפונט הזה - הצילו!

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עד היום מנוע ה-1.4 ליטר ACT של פולקסווגן לא הגיע לארץ כי הוא היה יקר מידי. אני מאוד מקווה שהעובדה שזה מנוע הבנזין היחידי הרלוונטי לשוק המקומי לא תפריע למחיר.

אני מקווה שכן תהיה גרסת 1.8 ליטר טורבו וזאת גם הגרסה הכי הגיונית בהיבט הישראלי. המנוע הזה קיים ב-1001 דגמים שצ'מפיון מייבאים ארצה, מה שיוזיל את העלויות.

והרכב? לא כוס התה שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הסקודה סופרב מצליחה מאוד. נותנת מענה מושלם למי שרוצה ללכת עם ולהרגיש בלי

הסופרב מצליחה כי מדובר ברכב מסגמנט גבוה יותר שנמכר במחיר של מכונית מנהלים. אם אני לא טועה, היא יושבת על שלדה מאורכת של הפאסאט.

פורסם
הסופרב מצליחה כי מדובר ברכב מסגמנט גבוה יותר שנמכר במחיר של מכונית מנהלים. אם אני לא טועה, היא יושבת על שלדה מאורכת של הפאסאט.

הפוך גוטה, הפוך. הסופרב מצליחה בדיוק מהסיבה ההפוכה לזו שצינת. זה רכב מסגמנט מנהלים / משפחתיות גדולות (מונדאו, 6, 508 וכו') במחיר של "העממיות" שמתחרה מבחינת הביצועים, אבזור, מרחב פנימי וכו' במכוניות הפרימיום המקבילות, בעיקר הגרמניות, או במילים פשוטות - יחס עלות תועלת גבוה מאוד.

• תוכן חדש...