Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סביב התקציב שציינת בהתחלה תוכל לרכוש gt timberland 29 או merida big nine.

לפני יומיים קניתי לבן שלי

merida big seven (27.5

אופניים נחמדים למחיר ששילמתי ( פחות מאלפיים בחנות אופניים קטנה).

כמובן, תוכל לקנות מיד שניה משהו ברמה קצת יותר גבוהה באותו התקציב, אבל זה קצת הימור.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רוכב על 29 ז"ק כבר שנה וחודשיים. אלה האופניים הראשונות שלי, ככה שלא הכרתי 26" וכו'. דבר אחד שאני יכול להגיד - הן בהחלט מגיעות למהירות טובה, אבל עצלניות מאוד כשמדובר בתמרון והחלפת כיוונים וכו'. זה המינוס היחד מבחינתי - הזריזות בתמרון. כמובן שעם הזמן למדתי להכיר אותן יותר, אבל ביחס לרכיבות ניסיון שעשיתי על אופניים עם גלגלים קטנים יותר של חברים - ב-29 הרבה יותר עצלני. גם בסינגלים המסודרים של קק"ל אני מרגיש את זה. אבל חוץ מזה - אני מאוהב בהן בכל אספקט אפשרי. 1064 ק"מ של (בעיקר) כיף וחיוך על הפנים. בעיקר ה-500 האחרונים, אחרי שהחלפתי לטיובלס.

אגב, בגלל שמדובר בגלגל ענק - יש לי הרגשה שגם שלדה לארג' תתאים לך. אם אתה נמצא באזור חיפה - בוא לעשות סיבוב על השלדת S שלי, שתקבל קנה מידה.

בכל מקרה, האופניים שלי הן GT Karakoram 4.0 שנתון 2013. נקנו אצל רוזן ומינץ חדשות, קניה של אימפולסיביות. אבל במחשבה לאחור - לגמרי הייתי מעדיף להשקיע עוד טיפה מאמץ ולחפש משהו איכותי יותר ביד 2.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אתהמדבר על 29 לשטח?

או רגילים?

אם אתה מדבר על רגילים אז ציינתי בתגובה שזה תורם לנסיעה מהירה כי צריך פחות לפדל על מנת להגיע

למהירות גבוהה.

זה לא נכון.

אל תייעץ אם אתה לא מבין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רועי, כפי שציינתי- זה עניין סובייקטיבי- לכן צריך ואולי אף חובה להתנסות.

היו לי 26", כיום יש לי 29", ויצא לי לרכב על אופני 26" ו29" של אחרים.

היו זוגות אופניים שאכן הרגישו לי מסורבלות משהו (בקטגוריית ה29"), וכן היו אופני 26" שגרמו לי לחוסר ביטחון (שובבים/ שובבות מדי) ולהיפך.

אני התמכרתי ל29" ובמיוחד למה שיש לי שלדעתי מהוות עבורי שילדה מצויינת ומתנהגת יחסית, ולכן קשה לי לראות את עצמי חוזר ל26".

אולי תבדוק גם את ה27.5"? הבנתי שהם מהוות שילוב של שתי הגדלים הקיצוניים. אציין שלא יצא לי להתנסות ב27.5" כך מה להעיד עליהן- לטוב ולשלילה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין גודל גלגל לגודל שלדה.

לגבי ענייני כיוון, פניות וכו'.. כנראה שמישהו פעם אמר את זה ואנשים לקחו את זה ללב.

יש מעט מאוד מקומות בארץ שבהם יש ל26 יתרון, ואלה לא סינגלים של קק"ל (יותר בסגנון של היורד ליגור- מסלול מדורדר,צפוף מלא סלעים ועם איבוד של 500 מטר גובה והמון סוויצ'בקים).

מי שטוען ש29 "עצלניות", כנראה שאו שיש לו בעיית כיול (סטם ארוך, כידון צר) או בעיית משתמש וטכניקה. את שניהם ניתן לפתור בעלויות זניחות יחסית.

והנה היורד ליגור- אם אתה שואל את עצמך על מה הוא מדבר:

עריכה אחרונה על ידי Matan g
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ לצורך שאלה, מתלבט ברכישה של "Cannondale trail sl2" שנת 2012 גלגל 29' עם מוט כסא משכך "canecreek thudbuster".

מישהו יכול לחוות דעה על הדגם? כמה אמור לעלות זוג כזה במצב טוב מיד שניה?

תודה רבה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

1. אופניים טובים.

2. כמה עולים - נורא תלוי במצב. אני מניח שמי שמתקין מוט כזה לכסא הוא לא קרבי במיוחד, אבל קשה לדעת מה מצב הבלאי שלהם.

פורסם

תודה, יש דרך לדעת מה הייתה העלות שלהם כחדשים ב2012? בהנחה שמצב המכלולים שלהם טוב (טוען שהחליף רפידות ברקס חדשות. קסטה חדשה פדלים שטוחים ושרשרת חדשה) בכמה $$ היית מעריך אותם ביחד עם מוט הכסא שראיתי שעולה חדש 900~ ש"ח בארצנו.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

גילוי נאות- יש לי את הדגם הנ"ל.

אופניים מעולות, אבל זה שהוא החליף קסטה, שרשרת וכו' אומר משהו על כמות הקילומטראז' שלהם. אלא אם כן זה נעשה לצורכי שדרוג מכלולים.

לבדוק טוב אצל מכנאופן טוב.

כחדש הן עלו 5600 לפני תוספות.

בהצלחה.

פורסם
תודה, יש דרך לדעת מה הייתה העלות שלהם כחדשים ב2012? בהנחה שמצב המכלולים שלהם טוב (טוען שהחליף רפידות ברקס חדשות. קסטה חדשה פדלים שטוחים ושרשרת חדשה) בכמה $$ היית מעריך אותם ביחד עם מוט הכסא שראיתי שעולה חדש 900~ ש"ח בארצנו.

אם החליף קסטה ושרשרת זה אומר שהוא רוכב לא מעט ו/או רוכב חזק (מפעיל הרבה כוח).

אבל... זה חדשות טובות, כי אילו רכיבים יקרים (הקסטה).

באנגליה הם עולים כאלף פאונד, אז אני מניח שזה המחיר "הרשמי" שלהם כחדשים בארץ (פחות או יותר מתאים ל-spec ולתמחור של קנונדייל, שהוא קצת יקר).

בארץ יש יבואן מקביל, שמוכר את הדגם החדש שלהם (קצת משופר) ב-5K.

ראיתי שהוא מציע אותם ב-3K.

זה מחיר סביר.

אולי אפשר להוריד קצת.

בדיקה של מקצוען לפני קנייה - תמיד טוב.

את הקפיץ לתחת - לא יודע אם צריך.

פורסם

+1. רק הקסטה עולה כ450 ש"ח.

לגבי המחיר שמבוקש עליהן (3 אלף), איני יודע מה לומר לך, אבל אם הן במצב מצויין- אז למה לא?

אני לא מהווה דוגמה- קניתי את שלי ב2000 ש"ח ממישהו שקנה והזניח אותם במחסן. מסוג האנשים שמתלהבים, קונים והופכים את האופניים למתקן כביסה.

אבל לגבי הדגם הנ"ל- גם 3 אלף ש"ח הייתי מוכן לשלם.

פורסם

באמת הייתי רוצה לבדוק אותן אצל מכנאופן, הבחור גר בכפר סבא, יש בסביבה מקום ראוי לבדיקה? מה המחירים לבדיקה כזו?

תודה.

פורסם

Ya_pl אתה יכול לרשום מה הגובה שלך ואיזו מידת שילדה יש לך? כמו כן האם אתה מרוצב באופן כללי מהדגם?

העובדה שהוא החליף קסטה ושרשרת אומרת שכנראה האופניים עבדו אבל כרגע המחיר שלהם דיי אטרקטיבי מבחינתי רק נשאר העניין של למצוא מכנאופן בכפר סבא.

• תוכן חדש...