Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לובינסקי לא מוכרים טרמוסטטים לקנגו... מאיפה אתה קונה ? יש לך אפשרות לברר עבורי ?

איציק

אני יכול לבדוק לך באיזור טבריה, אם זה רלוונטי.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הנחיה של רנו לא להחזיר שנית רצועה שפורקה. גם טיימינג וגם רצועת אביזרים.

הם מנחים להחליף רצועה בכל פעם שהיא פורקה מהפולים.

לפני איזה 6-7 שנים פתחתי על זה נושא והיה דיון מעניין.

פורסם

דרך אגב, הטרמוסטט הראשון שהורדתי מהאוטו נשא את הכיתוב Markiv, made in France.

לפי מה שראיתי באיביי, כמה מהטרמוסטטים של vernet נשאו את אותו הכיתוב בדיוק, כך שאני מסיק שזה היה מקורי או OEM של vernet.

סהכ הטרמוסטט הזה עדין עובד, ולמעט הגומיה שנקרעה בחלקה (הסרתי אותה) וגרמה לשסתום לעמוד עקום, סביר להניח שללא הגומיה הוא יעבוד בצורה תקינה אבל עם מרווח קבוע פתוח (מאוד קטן) של מעבר מים (כי אין את הגומיה לאטימה מושלמת).

אני אמשיך לשמור אותו על כל צרה שלא תבוא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, בדקתי לך בטבריה. יש VERNET במלאי, יעלה לך 150 ש"ח (מחיר בטלפון, בפועל כנראה שזה יהיה פחות).

פורסם
איציק, בדקתי לך בטבריה. יש VERNET במלאי, יעלה לך 150 ש"ח (מחיר בטלפון, בפועל כנראה שזה יהיה פחות).

תודה !

אם כך, אין צורך להזמין מחו"ל. אם תהיה בעיה אפשר לקנות בארץ. אני דיי משוכנע שאפשר להשיג גם במרכז - אבל במקרה הצורך לא תהיה בעיה לשלוח אפילו בדואר ממקום אחר בארץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בררתי במוסך רנו טרמוסטט עם הבית עולה בסביבות 400+ מע"מ מקורי.

אם אתה צריך רק את הטרמוסטט אני מאמין שזה יעלה הרבה פחות.

צריך להזין מספר רכב כדי לקבל מחיר מדוייק.

פורסם

שוב אתה?

לא צריך להזין שום מספר רכב רק לדעת את הדגם מנוע וברור לגמרי מה הדגם לפי קוד המנוע והשנה

אין תרמוסטט בנפרד והמחיר הוא בערך 515 שח

פורסם (נערך)

דן בטוח שלא ביררת במוסך מורשה מה עלות החלק ואתה מסתמך על דבריו של בוקי שרשם את עלות החלק לפני 6 שנים.

אתה רושם דברים שאתה לא יודע.

יש 3 סוגי טרמוסטטים לרנו קנגו 2003 1.9 דיזל.

יש טרמוסט בנפרד ויש טרמוסטט עם הבית.

בלי מספר רכב או מספר שילדה לא תקבל אינפורמציה מדוייקת מהמוסך על עלות החלק.

שהבחור יגש למוסך מורשה רנו ויברר עלות של טרמוסטט.

כמו שכתבתי בררתי היום עלות של הטרמוסטט + הבית במוסך מורשה רנו המחיר נע סביב 400+מע"מ.

אם הבחור צריך רק טרמוסטט המחיר יקטן .

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ

• תוכן חדש...