Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי כמה שאלות אולי מעיקות, אבל לא מצאתי את התשובות שרציתי בנוגע לטיפול עצמאי במיצובישי לנסר 2008 1.6(הדגם עם הפנסי ערפל למטה מאחורה) 

עשיתי בעבר אחד הייתי שמח ללמוד קצת יותר לפעם הזאת

השאלות שלי הם:

1.שמן מוממלץ ולא יקר לרכב ?

2. האם להשתמש בפלאשינג ?

3.שווה להחליף פלגים אחרי 20,000?

4. יש לי נזילה קטנה בראש מנוע שווה להחליף את האטם לבד?

ואם יש טיפים טובים על הדרך אשמח ללמוד

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

1. אני משתמש ביורול או קאסטרול, מה שבמבצע. אני לא יודע מה התקנים והצמיגות המומלצת לרכב שלך אבל השמנים האלה עומדים בכל התקנים מהשנים האחרונות.

2. מיותר להשתמש בפלאשינג אלא אם יש סיבה לכך (בוצה, המון ק"מ ללא ניקוי) וגם אז, ממליצים לפרק מכסים מלמעלה ומלמטה ולבצע ניקוי פיזי של מעברי השמן בנוסף לפלאשינג.

3. לא, בדרך כלל מחליפים אחרי 60,000. חבל להבריג סתם עוד תהרס לך ההברגה...

4. האם אתה מדבר על ראש המנוע או מכסה השסתומים?

כמובן לאסוף את כל השמן המשומש ולשפוך למיכל מחזור שנמצא בכל מוסך. אני אוהב לעלות עם שני גלגלים קדמיים על אבני שפה יציבות באזור פנוי מרכבים אחרים. באופן כללי שמן חם יוצא יותר מהר ויותר טוב (פחות שאריות) כשהמנוע חם. אני אוהב לנסות לפתוח קצת את מסנן השמן כשהמנוע עדיין קר.

פורסם (נערך)

אני מדבר על המכסה שסתומים סליחה

יש עוד שמות של שמנים טובים מה עם ליקווי מולי ?

כי אני קופץ לחנות חלפים ליד הבית ואני לא יודע מה יש ומה אין לו

עריכה אחרונה על ידי yaa61
פורסם

כן, תחליף אטם מכסה שסתומים בעצמך - בכיף, השתמש בתוספת סיליקון עמיד בשמן ובחום (RTV) במידת הצורך והברג את הברגים באופן אחיד ולא חזק מדי.

לגבי הליקווי-מולי לעניות דעתי הבלתי קובעת הוא יקר מדי ולא בצדק.

פורסם

אוקי לא נראה שיהיה לי צורך בrtv הנזילה לא עד כדי כך חמורה

האמת שגלון שלהם מצאתי ב130 שקל מחיר הוגן לערכתך ?

• תוכן חדש...