Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצה לגבי השגת ברק gloss לאחר צביעה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מאמין שתוכלו לעזור לי למרות שלא מדובר ברכב. צבעתי PVC בשחור ולאחר clear coat gloss .

שייפתי ב1500 לאחר הצבע , ואחרי זה הוספתי 2-3 שכבות clear coat .

הבעיה שאני לא מצליח להשיג ברק. ניסתי לאחר הלכה להשתמש בturtle wax polishing compound וזה רק דהה את הצבע.

השתמשתי בKrylon fusion for plastic black golss ולאחר בclear coat פשוט.

צירםתי תמונה של הגליל PVC וכמו כן את החלק העגול שהוא MDF. הגליל הוא לפני שיוף אחרון ופוליש והוא עדיין מבריק יחסית. העיגול הוא לאחר הפוליש והוא דהה לגמרי. 20140926_202137.jpg20140926_202149.jpg20140917_183536.jpg

מה אני עושה לא נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה אתה רוצה שיבריק? אם אתה רוצה שהגליל יבריק תוסיף עוד כמה שכבות של לכה,תן לה להתייבש כמה ימים, תשייף את כל הגליל עם נייר 2500 על מנת להסיר את הקליפת תפוז (היא זאת שגורמת לזה להיות עכור ) ואז פוליש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה שהכול יבריק. העיגול הוא מה שקרה לאחר שיוף 1500 ושני שכבות של לכה, המתנה של כמה ימים (clear coat ) זו התוצאה. אני מפחד להמשיך עם הגליל מפחש לתוצאה דומה.

אז מה עשיתי לא בסדר? לא מספיק לכה? האם המוצרים של הפוליש איתם אני משתמש אמורים לתת תוצאה טובה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנייר שיוף יחסית גס. מומלץ לא לעבור את ה2000 וגם אחריו צריך שיוף עם 3000.

והפוליש על הפנים, צריך לעבור איתו כ3 פעמים כדי להוריד סימני שיוף מנייר 3000.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...