Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי מכירה של Opel Corsa Si 95 שלוש דלתות

sagib10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,צריך את עזרתכם בנושא מסויים.

ברשותי רכב שנת 1995 יד חמישית

דגם : Corsa Si שלושה דלתות,דגם הספורט ידני.

מבחינת נסיעה נסיעה מעולה אפשר לנסוע איתו גם לאילת יש כמה "פאקים",אין במזגן חום ועוד כמה דברים אסתטיים בתוך הרכב .הרכב שמור ביותר,הוחלף כל מה שאי פעם היה צריך ונוסע בצורה מעולה .

כמובן כמו לכולם גם שעתו הגיע ויש לעשות טסט ,אנו מעוניינים להשתדרג ברכב אחר ולמכור את הרכב הזה או לחלקי חילוף ,מה שישתלם יותר...ולכן איננו מעוניינים להעביר אותו טסט .

בגלל זה רציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לי יותר לעשות,כמה לוקחים על חלקי חילוף או על מכירה של הרכב הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב כזה במצבו ועם טסט שעומד להיגמר כנראה שלא תמכור בהרבה, אם בכלל. אתה כנראה תקבל הצעות של 1000-2000 ש"ח לקניה במצבו AS IS.

אם תוכנית הגריטה עדיין הייתה פעילה זה יכל להיות הפיתרון הטוב עבורך, אך לא ניראה באופק שהם עומדים לחדש אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לפרסם ביד 2 לפני שהטסט יגמר, אולי מישהו יקנה וכתוצאה מכך הרכב לא ילך לפירוק.

ובנוסף, מה צבע הרכב?

עריכה אחרונה על ידי C14SE
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב כזה במצבו ועם טסט שעומד להיגמר כנראה שלא תמכור בהרבה, אם בכלל. אתה כנראה תקבל הצעות של 1000-2000 ש"ח לקניה במצבו AS IS

אם תוכנית הגריטה עדיין הייתה פעילה זה יכל להיות הפיתרון הטוב עבורך, אך לא ניראה באופק שהם עומדים לחדש אותה.

כן גם לא בטוח שהיא שווה משהו כי גריטה זה משנה מסוימת ,אני מאמין שיש מי שיקנה את הרכב ....בדקתי באתרים והערך שלה הוא 5,500 ש"ח אבל רכב שלא קיבל טסט לשנה הבאה (לא שלא עבר אלא אני לא רוצה להעביר אותו) לא בטוח שירצו לקנות ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן גם לא בטוח שהיא שווה משהו כי גריטה זה משנה מסוימת ,אני מאמין שיש מי שיקנה את הרכב ....בדקתי באתרים והערך שלה הוא 5,500 ש"ח אבל רכב שלא קיבל טסט לשנה הבאה (לא שלא עבר אלא אני לא רוצה להעביר אותו) לא בטוח שירצו לקנות ....

אז תמכור לאתרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן גם לא בטוח שהיא שווה משהו כי גריטה זה משנה מסוימת ,אני מאמין שיש מי שיקנה את הרכב ....

תנסה למכור, אבל תתחשב שמי שמעוניין חייב לשלם עבור טסט.

אני בטוח שאם יש חובבי אופלים שמעוניינים ברכב ישן אז הקורסה 3 דלתות יכולה להיות אופציה מעניינת בשבילם (למרות שמדובר בסה"כ בקורסה פשוטה בעלת מראה שונה), כי אין ממנה הרבה בארץ. סתם לדוגמה אני יכול להגיד לך שבשנת 94 אלה היו המכירות:

3121_zpsce057e07.JPG

שים לב ש-1047 יחידות נמכרו כולל קורסה 5 דלתות, כך שאני מאמין שהרוב מה-1047 הם 5 דלתות והשאר קורסה 3 דלתות.

רק אל תחשוב שזה מצדיק מחיר יותר גבוהה, זאת לא הכוונה :wink:

עריכה אחרונה על ידי C14SE
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוי, האופטימיות.

לחבר שלי יש סיפור זהה לשלך. גם הוא השלה את עצמו שיקבל 5K ש"ח על הרכב.

בסופו של דבר נגמר הטסט והוא העביר את הרכב לקרובת משפחה בתמורה למסטיק בזוקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוי, האופטימיות.

לחבר שלי יש סיפור זהה לשלך. גם הוא השלה את עצמו שיקבל 5K ש"ח על הרכב.

בסופו של דבר נגמר הטסט והוא העביר את הרכב לקרובת משפחה בתמורה למסטיק בזוקה.

אחי לא אמרתי שאני אמכור בסכום הזה בחיים,אין סיכוי! אמרתי שיש סיכוי למכור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים כאלה מוכרים לא ב"ראיתי שזה עולה 5K" אלא בכמה שייתן הבנאדם הראשון שיבוא לראות.

לשם קבלת פרופורציה, שים לב להודעה הזאת:

חבר טוב רכש אתמול דיהטסו שרייד 93, יד ראשונה מאדם מבוגר בן 93, 40K ק"מ, טיפולים אך ורק במרכזי של דיהטסו.

לרכב יש כרגיל שריטות ומכות קלות וכיפופי פח אבל מעולם לא עבר תאונה וכל הצבע מקורי ויפה (חניה פרטית מקורה).

פנים הרכב שמור בטירוף.

3200 ש"ח.

חפש ביד 2, יש מציאות!

עכשיו, אתה באמת חושב שהקורסה שלך עם "פאקים", חמש ידיים וכמה מאות אלפי ק"מ שווה יותר מזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבעיה לא ברדיאטור של החימום הבעיה היא בגלל הגלגל המסתובב של החום\קור הוא שבור ....אבל בלי קשר צריך גם לעשות ניקוי לרדיאטור אני גם לא מתכוון לתקן את זה....

לרכוש חשבתי בסביבות ה - 50 אלף .

עריכה אחרונה על ידי sagib10
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים כאלה מוכרים לא ב"ראיתי שזה עולה 5K" אלא בכמה שייתן הבנאדם הראשון שיבוא לראות.

לשם קבלת פרופורציה, שים לב להודעה הזאת:

עכשיו, אתה באמת חושב שהקורסה שלך עם "פאקים", חמש ידיים וכמה מאות אלפי ק"מ שווה יותר מזה?

לא אבל אין ספק שיש מציאות ,ואם תסתכל הודעה מעלייך תראה שרשמתי שאני לא מתכוון למכור במחיר הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...