Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 1.8 שנת 99 גמגום מנוע (החלפת קויל)

nk1079
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום,

אשמח לעזרתכם בנוגע לרעידות/גמגום הרכב כאשר הוא בעמידה.

לאחר בדיקה מול המוסך ,נאמר כי צריך להחליף את הקויל ועלות קויל 1200 ש"ח (valeo או אנגלי מקורי) בחלקי חילוף.

אצלי ברכב (אסטרה 1.8, 99 ) מורכב קויל מחברת BERU והבנתי כי מומלץ ללכת עליו בלבד ולא להרכיב חלופי

האם מומלץ אכן להרכיב BERU? ואם כן,יש היכן להשיג בארץ ? באיזור שאני גר(חיפה) ביררתי בחלקי חילוף ופירוק ולא מצאתי..

האם חלופי לא מקורי באמת לא מומלץ לרכב ?

מצרף תמונה של הקויל שפירקתי מהרכב - אופל אסטרה 99 מנוע 1.8

ניתן לראות כי שני שרוולים (או שמא נקראים אינגקטורים?? :roll:) קרועים ...ונאמר לי כי לא ניתן להחליף אותם אלא את כל הקויל בשלמותו

תודה ,ושנה טובה :wink:

IMG_20140923_222328.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

היתה לי אסטרה 1.6 עם קויל תחליפי, נהרס אחרי שנה. עדיף לקנות את המקורי היקר. אל תקנה קויל מפירוק כי אתה לא יודע כמה הוא עבר. המוסך שאמר לך את המחיר לא יכול להשיג את החלק? נסה אולי אצל UMI (למרות שאצלם זה יהיה יותר יקר) או בחנויות חלפים גדולות כמו ד.ש לאופר מול לב המפרץ תבקש שיזמינו לך.

השרוולים האלה הם בעצם כמו חוטי הצתה, לא קשור לאינג'קטורים. הם מגיעים ביחד עם הקויל, חלק מהמכונאים קוראים לזה "חנוכיית הצתה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...