Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת אאודי A3 חדשה

coondason
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחר התלבטות בין bmw סדרה 1 לנ"ל ביצעתי הזמנה ל A3 חדשה 1.4 tfsi אוטומט.

שמעתי מאז מספר דברים לגבי הגיר וכמובן שאני זוכר את האירועים שהיו לפני מספר שנים עם יציאת הגיר.

אני מתלבט כרגע לגבי ההזמנה ורציתי לוודא האם עדיין יש בעיות עם הגיר או שמא מדובר בתקלה שטופלה וחלפה מאז.

אשמח להסבר לגבי הגיר או לינקים לפוסטים קודמים בנושא עדכניים לתקופה זו כי לא מצאתי (לא מתכוון לאיך המערכת עובדת כי את זה מן הסתם מצאתי אלא לגבי בעיות בנושא).

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנייה מעולה. מבחינה חיצונית לפחות הA3 הרבה יותר יפה מהסדרה 1 האנמית לדעתי. לגבי הגיר הסר דאגה מעל ליבך. לקחים הופקו והמחלות של הגיר הן כבר מזמן לא בגדר מגיפה. מה עוד שאתה קונה חדש מהחברה ונהנה מאחריות מה שאמור להקנות לך אפילו עוד יותר שקט נפשי.

תתחדש וסע בזהירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההודעה של מג'קו קצת אופטימית, אולי יש שם שכנוע עצמי. כשהגיר מתפקד - הוא נהדר. אבל היו כבר דיווחים על בעיות ו"היתקעויות" גם לאחר ש"לקחים הופקו".

אודה ולא אבוש - גם אני אוהב את רכבי הקבוצה, אבל ה- DSG7 מפחיד אותי עדיין, מהלתקע עם המשפחה באמצע טיול בגליל. מצד שני, אם אתה לא יוצא מת"א (כשם גנרי) - זה פחות מאיים ואפשר באמת להנות ללא חשש. מעבר לכך - באמת רכב מקסים, ותמיד יש נכונות להעניק הנחות במחיר.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנייה מעולה. מבחינה חיצונית לפחות הA3 הרבה יותר יפה מהסדרה 1 האנמית לדעתי. לגבי הגיר הסר דאגה מעל ליבך. לקחים הופקו והמחלות של הגיר הן כבר מזמן לא בגדר מגיפה. מה עוד שאתה קונה חדש מהחברה ונהנה מאחריות מה שאמור להקנות לך אפילו עוד יותר שקט נפשי.

תתחדש וסע בזהירות!

תוכל לפרט קצת? אילו לקחים בדיוק הופקו? פעם זה ”מח גיר”, אח”כ קלאצ’ים ואז עוד החלפות סוג שמן גיר. מצטער, רק עוד כמה שנים נוכל לראות אם הופקו לקחים או לא. כרגע מדובר בסיכון.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בניגוד לזמנים שכל שני וחמישי נפתח פה פוסט על רכבים שהושבתו היום המצב לא ככה. אני לא אומר שעכשיו המצב הוא 100% אבל לפחות לגבי מה שהולך בפורום הטכני ובכלל בעיתונות הרכב שמדווחת על תקלות "כוללות", נראה שהרכבים בקונצרן לא סובלים מבעיות יתר לעומת חברות אחרות בחצי שנה-שנה אחרונה ( שבה בוצעו כל החלפות המכטרוניקס , קלאצ'ים רטובים וכו'). על אחת כמה וכמה רכבים שיוצאים מהחברה עם אחריות.

אם יש לך נתונים אחרים ( לא" דוד של אבא של חבר של הבוס שלי , אז השכן שלו שמוריד איתו הכלב נתקע עם הגולף החדשה שלו" ) שמראים אחרת אשמח לראות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום לקחים לא הופקו פשוט היום מכירים יותר הגיר הזה ויודעים לטפל בו קצת יותר טוב. הוא עדיין נשאר חרא סליחה על הביטוי זה הגיר פשוט ככה הוא עובד הוא מרעיש, ולא נוח בעליל בפקקים או נסיעה עירונית.אני אישית לא אוהב לנהוג על אודי ולשמוע את המצמדים מחליפים הילוכים. ואני מדבר מנסיון הייתי בעלים של a1 עד לא מזמן, מנגד זה ה6 הילוכים הרטוב די טוב לדעתי פחות קריקושים ויותר חלק.

שיפוצים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשית קניה טובה. לגבי הגיר, בשנתיים שלוש האחרונות ישנו שפור עצום. סיכוי גבוה שלא תשמע ממנו, כיום הגיר הזה משרת כמעט 10 שנים והפיקו הרבה לקחים לגביו. בנוסף, אתה הזמנת רכב חדש, אתה נהנה מאחריות, מדובר במותג אוודי, מותג יוקרה. אין לך מה לדאוג. לא קנית רכב משומש מסוחר ואתה מקבל אחריות מפגוש לפגוש למשך 3 שנים, כמובן עם הגבלת קילומטראז.

מאחל לך בהצלחה ושתיהנה מהרכב שקנית.

שנה טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...