Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שזה פורום של יעוץ לקניה, אך רציתי לשאול , במצב של השוק היום עם כל חברות הליסינג ורכבי המיני הזולים, מה המחיר הריאלי שאפשר לבקש? כמובן אחרי השקלול של המחיר באתר של יד 2 , האם להוריד עוד? 10% 15% ?

תודה.

דרך אגב הרכב המדובר הוא מאזדה 3.

פורסם (נערך)

פתח מחירון לוי יצחק/יד 2 תבדוק מי יותר גבוה ותפרסם לפי המחירון.

קח בחשבון שאם יד 2 יותר גבוה אז יהיה לך קשה לקבל אותו כי הוא תכלס שווה לתחת(אף חברת ביטוח/ליסינג לא עובדת לפי יד 2).

תחכה שבוע/כמה ימים אם אין טלפונים תוריד קצת.

תחכה עוד שבוע/כמה ימים.

ברגע מסוים אתה תגיע לנקודה שבה יהיו טלפונים בכמות הגיונית. אז תעצור.

ככול שאתה יותר סבלני תמכור במחיר גבוה יותר(תוכל לחכות בין הורדה להורדה יותר זמן ולבחון את התגובות).

עבד עם 3 הרכבים האחרונים שמכרנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מחירון רכב נקבע לפי לוי יצחק ולא לפי yad2.

מחירון לוי יצחק משמש את הבנקים, חברות הביטוח וכל שאר הגורמים המקצועיים/מסחריים בתחום הרכב.

את המחירון תמצא כאן עם אפשרויות התשלום/רכישה/חינם השונות.

בגלל כמות המזדה 3 ש'מסתובבת' בחוץ (בעיקר בזכות הליסינג) יהיה לך קשה לקבל מחיר קרוב למחירון אלא אם מדובר במציאה אמיתית (מצב, ק"מ, אבזור, מנוע).

חברות הליסינג מציעות כלי רכב כאלו במחירים נמוכים מהמחירון ובתשלומים שרוכשי הרכב כל כך אוהבים (כאילו שזה ניתן ב'חינם'...).

תהליך מכירת הרכב בארצנו הפך להיות מייגע... בהצלחה!

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שלום,

אני יודע שזה פורום של יעוץ לקניה, אך רציתי לשאול , במצב של השוק היום עם כל חברות הליסינג ורכבי המיני הזולים, מה המחיר הריאלי שאפשר לבקש? כמובן אחרי השקלול של המחיר באתר של יד 2 , האם להוריד עוד? 10% 15% ?

תודה.

דרך אגב הרכב המדובר הוא מאזדה 3.

שאותו אתה מעוניין לקנות או למכור ? לא מובן מהשאלה , על איזה שנה אתה מדבר ?

פורסם

אני חושבת שאתה צריך להיות ריאלי. אם מדבור ביד 1 פרטית. ק"מ ממוצע-, היסטוריית טיפולים מתועדת והרכב במצב קוסמטי טוב, אולי כדאי להתעקש על מחיר קרוב למחירון. אם מדובר ביד 3 לרכב בן 6-7, עם 150K ק"מ עם עבר ליסינג, עם קילופים בצבע\הבדלי צבע בעקבות צביעה של חלקי פח וכד' אז תבדוק מה מחירון לוי יצחק המשוקלל, תראה כמה מבקשים בלוחות על רכב כמו שלך ותהיה מוכן להורדה של עוד כמה אלפים.

כמובן שלט על רכב נקי זה חשוב, כי אם תפרסם ביד2 בלבד המודעה שלך עלולה ללכת לאיבוד מבין כל שאר המודעות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה לעונים, הרכב כאמור בנושא למכירה , הוא עם מעט ק"מ אך נקנה לאחר שהיה שנה בליסינג :-( אך כמובן נקי וללא תאונות. בן כמעט 4 שנים. נראה לי שבמת כדאי להתחיל במחיר קרוב למחירון ואז לראות לפי כמות הפניות\טלפונים אם יש עניין.

פורסם

תתעורר - איזה מחירון יפתה רוכשים כשאפשר לקנות ישירות מחברת הליסינג ולקבל אשראי ואחריות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מחירון רכב נקבע לפי לוי יצחק ולא לפי yad2.

אין חוקים, רק שוק.

2 מקרים זהים יכולים לקבל מחיר שונה באותו פרק זמן.

יש מפגש של קונה ושל מוכר. אחד מול אחד.

המחירונים לא קונים ולא מוכרים מכוניות. הנייר סובל הכל.

ובהחלט יש עסקאות שנעשות מעל האגדה לוי יצחק, ולא במעט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בחברות הליסינג השונות מציעים רכבים דומים מיד ראשונה עם קצת יותר ק"מ אבל עם מימון ותשלומים -הקונה הפרטי נמצא בנחיתות משמעותית.

מחיר ראשוני לעסקה מחירון מינוס 15-20% ואפשר להתמקח על עוד כמה אלפים למטה.

אם היה מדובר ברכב פרטטי לחלוטין או בכעל נפח מנוע 2000 היינו מדברים עכשיו קצת אחרת ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי המחירון , אם אתה מגיע כקונה אתה מבקש לפי מחירון יד 2 כנקודת התייחסות כי הוא נמוך, אבל אם את מוכר אתה מבקש לפי לוי יצחק, כל אחד לפי האינטרסים שלו כמובן , השאלה היא האם המחיר של חברות הליסינג הוא זה שהפך היום לנקודת הפתיחה או ההתייחסות שלפיה בעצם מתחיל המו"מ ? וכל זאת למרות שהרכב הוא בעל ק"מ נמוך משמעותית מחברות הליסינג וטופל כרכב פרטי לאחר שנתו הראשונה?

אייל

פורסם

מקוריות ליסינג יש לך בכל מקרה ככה שזה כבר 20% פחות, על זה שאתה יד 2 לא נראה שיש שינוי במחירון, הק"מ אולי מוסיף (אני לא יודעת על איזה מספר ק"מ אנחנו מדברים, "נמוך"-זה מושג רחב מידי). "כמעט בן 4" זה אומר סוף 2010 או תחילת 2011? כי אם מדובר בסוף 2010 במקומך לא הייתי מצפה לקבל את התוספת עבור חודשי עליה לכביש.

עכשיו תראה את האלטרנטיבות שיש לקונה הפרטי: לקנות מחברה גדולה: לקבל מימון, אחריות, הכנה למכירה, להיות רק היד השניה, או לקנות ממך בלי לקבל את כל התנאים מסביב ולהיות יד שלישית לרכב שעוד לא בן 4.

בסופו של דבר, גם אתה קיבלת הנחה בקניה של הרכב (15-20% ממחירון של רכב בן שנה גבוהים משמעותית מ15-20% ממחירון של רכב בן 3-4) אז פשוט תגלגל את ההנחה לקונה הבא או לחילופין תשאר עם האוטו עוד שנתיים ואז הרכב שלך כן יבלוט לטובה מבין המשומשות בנות 6.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...