Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, מדובר בלונגבורד ברמה גבוהה ביותר.

דק מדגם coup, סמטרי, עשוי בירץ' בלטי עם פורניר שחור בבסיסו עם פלקס נמוך.

*תמונה בהמשך* אני לא בבית כרגע

ציריות של surfrodz TKP HEX 10mm- מהטופ של הטופ ברוחב 177 MM, לאגרים אבק 7 חדשים כמעט לגמרי.

web_hex_bannerjune2_1.jpg

גלגלים של divine דגם roadrippers 78mm עם ממש מעט שימוש (הוחלפו עם הלאגרים)

25996911_med.jpg

לפני כחצי שנה נפצעתי בקרסול ומאז הפסקתי להסתובב איתו, הרבה זמן חשבתי אם למכור או לא, ובסוף החלטתי שאני מעדיף שמישהו יהנה ממנו. הבורד שמור מאוד עם כמה צלקות בבסיס, וכמה צ'יפים פיצים בדק עצמו. בורד מדהים. נקודה, אש לפריסטייל ופרי רייד ומתאים מאוד למי להתחלה ושלב ביניים מתקדם. הוא יקח אתכם מהר לאן שתרצו, יכנס לshred כשתבקשו (יפה), נוח יחסית להסתובבות בעיר עם רדיוס פנייה די זריז.

הבורד הזה עלה לי הרבה כסף, מורכב מחלקים בין הטובים ביותר בשוק, חדש, הבורד הזה יעלה לכם לא פחות מ1700 בארץ, אני מוציא אותו לשוק ב900. לא כדאי למכור אותו בפחות. מעדיף לתלות אותו על הקיר ולזכור שהייתי צעיר ויפה פעם :lol:

הטלפון שלי הוא 054-4962382, שמי אורי. אםשר לתפוס אותי בהודעות, טלפון, הודעה פרטית ויונות דואר.

שאו ברכה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...