Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברצוני להשתדרג ולהתחדש בספורטיבית משנתון גבוהה יותר

אני כבר כמה שנים נוהג בוולקן מושתלת GTI-6

והגיע הזמן להחליף בשביל הנוחות של האשה והילדים וכמובן בשביל הילד הגדול (שזה אני)

חשבתי על כמה אופציות מעניינות בתקציב של עד 35,000 שקלים

כול המכוניות שאני מתעניין בהם חלשות מאוד בהשוואה למנוע GTI-6 שמורכב בוולקן

אך אסתפק ברכב חדיש יותר שמתנהג טוב וזה מה שעלה לי לראש

טויוטה יאריס ספורט הבנתי שהרכב הזה שובב בעל התנהגות כביש מפתיעה מאוד

סוזוקי איגניס ספורט שלפי הבנתי חולק את יחידת הכול של הטויוטה? וגם מתנהג מגניב

פיגו 307 XSI דור שני שזה אומר משנת 2006 אומנם הרבה יותר כבד מהקטנות אבל מפנק מאוד כמובן גיר ידני

ואחרונה והמועדפת עליי היא סיטרואן C2 VTS שנת 2007

אשמח לחוות דעת חותכות מאנשים בעלי נסיון ולא כאלה שקראו על הרכב במגזין כזה או אחר

תודה מראש תומר.

פורסם (נערך)

היאריס והאיגניס הם באמת די דומות בגיר במנוע ובסה"כ התחושה ,אבל כאן זה נגמר.

האיגניס מאוד ספרטנית. מרגישה כמו רכב מאמצע שנות ה-90, וכמו כן מעולם לא נבדקה בשום מבחן בטיחות(לאור איך שהרכב נראה אני מבין את הסיבה לכך)

בנוסף היא נדירה מאוד, ואין לי מושג איך זה משפיע על שוק החלפים שלה במידה ותצטרך.

מה שכן,(ואני יורה לעצמי ברגל כי אני מוכר יאריס TS), אני לא בטוח עד כמה הרכב אידיאלי למשפחה. מרכב ה-3 דלתות הוא די קוץ בתחת ליותר מ-2 נפשות, במיוחד ברכב לא מרווח במיוחד כמו היאריס.

ובעניין היאריס עצמה- הוא כיפי. סופרמיני עם ניחוח ספורטיבי שכבר לא עושים רכבים כאלה. רכב שמרגיש כמו רכב ולא כמו "פלסטיק"(קשה לי לתאר את התחושה הזאת במילים). בנוסף קח את העובדה שהוא אמין ועם צריכת דלק של פיקאנטו ידנית, ותקבל שילוב לא רע בכלל :)

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

בראבו 1.4T תענה על הדרישות. מתנהגת לא רע בכלל (חוץ מההגה) ועם השקעה לא גדולה תהיה חזקה לפחות כמו מה שיש לך היום.

מרווחת למשפחה, מאובזרת ואמינה.

אני מאמין שב40 תוכל למצוא אחת טובה (ליסינג לשעבר)

* מניסיון על וולקן ובראבו.

פורסם

שלום חברים

מעוניין בעוד חוות דעת

כרגע אני מתמקד על סוזוקי איגניס ספורט

היום הלכתי לראות אחת נחמדה עם בעלים נחמדים עוד יותר...

אשמח לקבל יותר פרטים על הרכב הנל

דרך אגב זה נכון שמדובר במנוע סוזוקי ללא רצועת טיימינג אלא עם שרשרת?

פורסם

ותר על הC2VTS . מכונית מאכזבת. במיוחד מול היאריס TS.

ההגה שלה מת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסוזוקי שראית, היא אדומה, שחורה או צהובה הזוייה עם המון מדבקות יענו רפליקת ראלי??

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

יש לי שאלה מאוד אקוטית לבחירת הרכב.

הילדים.. בני כמה הם?

אם תאמר שהם תינוקות אני לא ממליץ לך בכלל על היאריס והאיגניס.. שניהם עם מרכב 3 דלתות וזה לא יהיה נוח להנדס את הכניסה של התינוקות לכיסאות שלהם... בכל מצב ובמיוחד בחורף.

לעומת זאת, אם אתה אומר שהילדים שלך כבר בני 9 ומעלה... אני בהחלט ממליץ על היאריס או האיגניס.

יכול להגיד על היאריס שהיא אמינה, חלפים זולים יחסית (אפילו יש מלא מדריכים פה בפורום לגבי טיפול עצמי), חסכונית בדלק (אני עושה בממוצע ביאריס 1:15/16 - כמובן שתלוי באיך נוסעים), זריזה, מהנה מאוד לנהיגה, מהווה כניסה טובה לעולם הספורטיביות הקטנות ובתכלס ממש תמורה טובה למכיר לדעתי... וכן, היאריס והאיגניס הם בעלי מנוע עם שרשרת טיימיניג. מה אני יכול להגיד על האיגניס לעומת היאריס? שההכיסאות של הרכב ממש נוחים! אבל מה אני יכול להגיד על היאריס זה שהשוק שלהן יותר חזק.

אין לי יותר מדיי חוות דעת על שאר המכוניות...

עריכה אחרונה על ידי amsterdam
תיקון

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...