Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית בשולחן העבודה כלום לא קורה.

העכבר תקין לחלוטין, ובתיקיות אחרות הלחיצה הימנית כן עובדת.

חרשתי את גוגל בחיפושים ולא מצאתי כלום.

תודה לעוזרים!

פורסם

יופי נחמה, למה לא ציינת את מערכת ההפעלה שלך? המממ?

תציץ באפשרויות העכבר שלך בלוח הבקרה, ותראה אם פועלת שם אפשרות מוזרה כלשהיא. למרות שקשה לי להאמין שפה הבעייה.

נסה להתקין מחדש את העכבר, אולי זה יעזור.

האם כפתור ימני לא עובד בכלל בסביבת השולחן (לא על תיקיות, קיצורי דרך ושאר ירקות שיש על שולחן העבודה) או רק על הרקע?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גיגלתי ומצאתי את התשובה הבאה:

If you have Skype, then that may be the problem. Try this (I did and my Skype still works fine and the problem was fixed). Open up Internet Explorer, at the top menu bar, click "Tools" then click "Manage my Add-ons". From the left side of that window, click "Toolbars and Extensions". From the selections in the middle, click once on "Skype Brower Helper" to select it, then at the bottom of that window, click "Disable". Close this window, and voila! I believe this will fix your problem. It did for me and what a pleasure it is now to open and close desktop icons!

לא עבד? נסה משהו מפה:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/problems-mouse-right-click-with-windows-7/866e547d-b10a-4c42-9c40-361ad2c9565d

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גיגלתי ומצאתי את התשובה הבאה:

If you have Skype, then that may be the problem. Try this (I did and my Skype still works fine and the problem was fixed). Open up Internet Explorer, at the top menu bar, click "Tools" then click "Manage my Add-ons". From the left side of that window, click "Toolbars and Extensions". From the selections in the middle, click once on "Skype Brower Helper" to select it, then at the bottom of that window, click "Disable". Close this window, and voila! I believe this will fix your problem. It did for me and what a pleasure it is now to open and close desktop icons!

לא עבד? נסה משהו מפה:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/problems-mouse-right-click-with-windows-7/866e547d-b10a-4c42-9c40-361ad2c9565d

אין לי סקייפ במחשב.

וגם השרשור שיש שם לא מספק פתרון.

עוד רעיונות?

פורסם

עכבר אלחוטי או חוטי?

לי יש גם בעיה לפעמים שהלחצן הימני לא נלחץ בשולחן העבודה ( אלחוטי לוג'יטק ), אחרי כיבוי העכבר וחיבור מחדש עובד כרגיל.

אני למדתי לחיות עם זה ( גם W7 64BIT )

פורסם

ניסית להיכנס להגדרות הקוסטומיזצייה (רקעים וכדומה) ולשנות שם משהו? אולי זה יעבוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...