Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

** הכל מבוסס על מה שעברתי ** לא רלוונטי לסניפים אחרים!

לפני כמה חודשים חיפשתי רכב משפחתי .

בדקתי אלדן , אוויס וכ'ו .

ראיתי הרבה חוות דעת טובות על אופרייט ליס נכנסתי לסניף בילו קרוב לאזור שלי הבנתי שזה סניף חדש .

היה שם נציג שקיבל אותי הוא קונה אותך עם חיוך , "אחי" , "אני יסדר אותך" "הכל עליי".

מסתבר שזה היה רק ליצור כימיה ואז להתחיל בחרטות .

הוא הציג את עצמו בתור מנהל הסניף שבאתר רשום שהוא נציג מכירות, הנציג מכירות לידו סיפר שהוא מנהל איזור דרום , ומי שישב במשרד לבד טוען שהוא "רק נהג מחליף".(ניסה ללחוץ לקנות את הרכב ואז שאמרנו שלחץ לא משפיע זה מה שענה)

רכב ראשון התרשמתי מרנו אבל למזלי!! אישתו לא אהבה .

עברנו למאזדה 2 רכב ראשון המנוע רועד , רכב שני כאילו הביאו אותו בהרכבה מעזה.

ראינו גם יונדאי I30 , התחייב בפנינו שההשבחה שלו מאוד נמוכה.

שבחנתי את האוטו נראה שעבר החלפות של כמה חלקי פח וצביעה למרות שהוא אמר שלא עבר תאונות . (מכסה מנוע מי מחליף ללא תאונה?)

אמרתי לו שיש הבדלי צבעים בין הטמבון למכסה מנוע , ענה לי " אתה לא יודע שצבע טופס על פח יותר טוב מפלסטיק!" הייתי בהלם .

חיפשנו רכב I30 נוסף ישבנו לו 3 שעות בסניף עד שמצאנו, בסוף מצאנו רכב שהיה בסניף אחר, הזמין לנו אותו שמנו 500 שקל לשריין אותו.

ואז באתר ראיתי אותו לפי הנתונים ,אחרי כמה ימים הוא הלך להביא אותו ואז מתקשר אליי שהרכב לא נראה טוב וזה לא מה שאני מחפש . משום מה הרכב נעלם מהאתר שלהם שתקשרתי לסניף שהרכב היה שם מסתבר שמישהו קנה אותו כבר לפני כמה ימים.

הנציג הביא לי רכב אחר שעשה 40,000 ק"מ מעל הממוצע השנתי . לא הסכמתי.

בקיצור ברחתי מהסניף הבטיחו להחזיר לי את הכסף תוך 14 ימים . עבר זמן רב וברוב חוצפתם עוד חרטה ועוד חרטה . ואני בדרך להרים אותם על טיל.

מסקנה:

* לא הייתי ממליץ למי שלא מבין ברכבים ללכת לסניף הזה . (הם טובים בלמכור שקרים). לפחות ממה שאני עברתי .

* תקראו כתבות לפני שאתם בוחרים רכב , מה להסתכל ואיך , ומה לשאול ...

* ואל תשריינו לכם שום רכב . לא לשלם מקדמה עד שלא רואים את הרכב!!

פורסם

חלילה לא רוצה לפקפק בחוויה שעברת ותיארת ובכל זאת,

הודעה ראשונה בפורום, שמך פקפק (שכנראה יש לבטא pacpac),

לא יודע...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

למען האמת לעולם לא שמעתי על אופרייט ליס.

בדר"כ הזול הוא היקר, אני מניח שהגעת לאופרייט ליס כי לא היית מרוצה מהמחיר של אלדן ואויס? תקן אותי אם אני טועה.

הם נשמעים לי בדיוק כמו ניו דרייב, מוכרים חרא בזול לפתות אנשים להגיע אבל כאשר אתה מגיע לשם אתה מבין שכל מה שהם מדברים זה קשקוש אחד גדול.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני לא רוצה להזדהות בשם כי אני עדיין בתהליך איתם .. אבל לא הייתי רוצה שמישהו יפול בפח ...

כל אחד שיקח את זה לאיזה כיוון שהוא רוצה ..

פורסם
למען האמת לעולם לא שמעתי על אופרייט ליס.

בדר"כ הזול הוא היקר, אני מניח שהגעת לאופרייט ליס כי לא היית מרוצה מהמחיר של אלדן ואויס? תקן אותי אם אני טועה.

הם נשמעים לי בדיוק כמו ניו דרייב, מוכרים חרא בזול לפתות אנשים להגיע אבל כאשר אתה מגיע לשם אתה מבין שכל מה שהם מדברים זה קשקוש אחד גדול.

צר לי לאכזב אותך אבל מה שאתה כותב זה קשקוש אחד גדול.

מהכרותי המעמיקה עם השוק, אופרייט ליס נחשבת לחברת ליסינג יקרה והמחירים שלהם גבוהים מהמחירים של אלדן או אוויס ב-95% מהמקרים. היתרון שלהם היה עד היום באיכות הטיפולים (בעיקר מוסכים מורשים) ובהכנה יפה לקראת מכירה.

עושה רושם שפותח השרשור נפל על מקרה אחר. אשמח אם יעדכן בסיומו של התהליך איך נסגר העניין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תמיד כדאי לעשות קצת חיפושים באינטרנט ולהתייעץ לפניי כן. במיוחד בעידן האינטרנט.

פורסם

אולי לרגע offline ובכל זאת...

הסרטון הזה גרם לי כבר מספר פעמים להדיר רגליי מהחברה הזאת (שה-'משנה למנכ"ל' מדבר בצורה כזאת...) ובהסכם הליסינג שערכנו בחברה הקודמת הם בכלל לא עלו כאפשרות.

גם לחברים ששואלים על חברות הליסינג אני מציע לראות את הסרטון לפני שנכנסים לאחד המגרשים שלהם, שלא יגישו עליהם תלונה בטעות...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...