Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. יש ברשותי גולף 2010 מנוע 1600 משמשת בעיקר את אשתי והילד. במכונית מותקנת כאמור מערכת הטאץ סקרין(אם אפשר לקרוא לזה ככה אחרי עידן אפל) צבעונית (עם התחנות רדיו, הציינגר וaux וכו).

יש כמה דברים שרציתי להוסיף על המערכת אבל הבנתי שזה לא פשוט:

1.מצלמה אחורית לחנייה. יש קיטים כאלו שכוללים עוד מסך. אני לא מעוניין בעוד מסך שיסתובב באוטו או יתלה על המראה. בסך הכל רוצה שאני מעביר לרברס זה יופיע על הצג. במחיר סביר. ניתן?

2.מערכת מולטימדיה לילד מאחור בשליטה מהטאץ סקרין( נשמע מסובך/יקר בטח עדיף יחידה פשוטה שנתלית על הכסא מלפניו במקום להסתבך. צודק?

3. ניווט בוויז. מוותר מראש אל תתאמצו:-)

בקיצור רק הראשון חשוב לי. כמה זה מסובך/יקר להתקנה על המתווה הקיים? אשמח לתשובות או לשאלות להבהרה. המון תודה.

פורסם

לדעתי, תחליף את המערכת הקיימת ברכבך.קיימות המון אלטרנטיבות של חברות מאוד טובות כדוגמת פיוניר בעד 2000 ש"ח (לדעתי גם תקבל את המצלמה במתנה).לגבי מסך אחורי - 2 אופציות - אם הלכת על הפתרון שהצעתי מעלה, תוסיף מסך ומערכת המולטימדיה תסתנכרן פלאים עם המסך האחורי (ניתן לרכוש זוג מסכים אחוריים סביב ה1000 ש"ח- תלוי איכות, גודל וכדו').באם החלטת שאתה מוותר על התענוג של המולטימדיה, ניתן לרכוש מסכים עצמאיים - ז"א שניתן להזין לתוכם ישירות באמצעות כרטיס זיכרון או התקן זיכרון כלשהו.מקווה שעזרתי.

פורסם

קודם כל תודה. עזרת לי בכיוון. שתי שאלות:

-במידה ולא אחליף (סדרי עדיפויות) יש את האפשרות עדיין להתקנת מצלמת רוורס בעלות נמוכה או שזה פשוט בלתי אפשרי/לא משתלם לסנכרן למערכת הקיימת?

-במידה ואחליף, יש מה לעשות עם המערכת הקיימת שתצא מהאוטו?שווה משהו.תוכל להמליץ לי על מערכת טובה כמו הפיונייר שהמלצת

המון תודה!

פורסם

מוסיף: ממש אין לי בעיה למשהו שהוא לא מהשנה, אבל כן מהחברות המוכרות, רק שיעשה את העבודה שהמערכת הנוכחית עושה (חיבור להגה וכו) ויתן לי את האופציות שצוינו לעיל.

תודה

פורסם

אם אני לא טועה יש לך מערכת rcd 510

ויש לה אופציה לחיבור מצלמה אחורית.

אם אתה מחליף אותה אתה יכול למכור אותה כמשומשת בפורום "אודיו מכירה" כאן באתר.

באזור 2K אתה יכול לרכוש Pioneer AVHP8450BT.

פורסם

אתה צודק זו המערכת שיש לי. מנסיונך, מה אתה ממליץ לאחד שרוצה רק מצלמה אחורית, האם להוסיף רק מצלמה או שלשדרג לגמרי ואלי כם שליטה על מסך של הילד מאחור. תוכל לתת לי בגדול סדרי גודל של עלויות?(סתם לסבר את האוזן) ובכמה ניתן למכור מע משומשת כמו שלי?

פורסם

מכשיר מולימדיה טוב יעלה לך מינימום 1500 שח מסגרת רדיו 500 שח מתאם שליטה מההגה אם צריך 400 שח ,לא כולל עבודה.

התקנה של מצלמת רוורס טובה +התקנה תעלה לך באזור 500 שח ,והיא האופציה הזולה ללא ספק.

המערכת שלך מתאימה לרכבי VAG מסויימים ומחירה לחדש לא זול ,המחיר למשומש בהתאם להצעות שתקבל.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה, לפי מה שאני מבין ממך מערכת חדשה שתשלוט לי מההגה כמו שיש לי היום, שתהיה לי מצלמת רוורס ושאוכל לשלוט בדיוידי של הילד מאחור(מחיר המסך מאחור, לא כלול, אוקי) תעלה לי 3000 כולל להתקנה. נכון? ולגבי האפשרות השנייה? של להוסיף לקיימת מצלמת רוורס רק? ניתן? תוכל להגיד לי סדר גודל של מחיר? ושוב לגבי כמה שאפשר לקבל על המערכת שלי אם וכאשר(זרוק סתם מספר לא מחייב. שיהיה לי פרופורציה).

המון תודה. מעריך את העזרה שלך

פורסם

התקנת מצלמה למכשיר שלך כולל התקנה תעלה לך 500 שח

המערכת שלך לא זולה אם אתה מעוניין במחיר לחדש שאל בקלאס A

http://www.class-a.co.il/about-us/

כמשומש אתה תקבל מחיר הרבה יותר נמוך ממחיר חדש

וכמי שמכיר את שוק היד שניה טוב מאוד אני יכול להגיד לך

שגם לי קשה להעריך כמה תקבל עליה ,אני גם לא מוצא סיבה להחליף אותה אם כל מה שאתה רוצה זה מצלמת רוורס.

פורסם (נערך)

אז ככה, במשפט הראשון פתרת לי הכל, זה מה שאעשה. אוסיף רק מצלמת רוורס למע הקיימת.

יש אולי איזה מקום לא יקר או מישהו מומלץ לעשות את זה? באזור רג-גבעתיים-תא?

עזרת לי מאד. תודה

עדכון: בקלאסA מדברים על כ 3000 ש״ח!למצלמת רוורס כי צריכים לפתוח את המסך. קצת רחוק מה 500 שדובר.

עריכה אחרונה על ידי yarongti
פורסם

אם תשאל כמה עולה בורג ב קלאס A יגידו לך 200 שח

חפש במקום אחר ,כל התקנת מצלמה כמעט דורשת פירוק יחידת הראש

זה הליך סטנדרטי שלוקח 5 דקות לא משהוא מסובך ,רק אוסיף שאין במערכת שלך חיבור סטנדרטי למצלמה

אלא ע"י קונקטור יעודי שלא כמו מערכות אפטרמרקט ולכן יתכן שהעלות תהיה גבוהה ממה שציינתי אבל מחיר של 3K

הוא פשוט לא הגיוני תרים מספר טלפונים לבתי עסק ותשאל.

http://www.d.co.il/?arena=Business&callback=Form_Find&formGroup=main&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Home&prevpage=Home&radius=0&zoneX=0&zoneY=0&_search_type=heading&_search_text=%F8%E3%E9%E5+%EC%F8%EB%E1&_where_name=%E0%E6%E5%F8+%FA%EC+%E0%E1%E9%E1+%E5%E4%EE%F8%EB%E6&x=0&y=0

פורסם

:-D צודק, פשוט הלכתי עם הלינק שנתנו לי רק לסבר את האוזן.

אחפש ברשימה שנתת לי. ושוב, אם למישהו יש מתקין מומלץ אמין ולא יקר, אשמח לשמוע.

שוב תודה!

• תוכן חדש...