Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, החלפת צמיגים לFALKEN Z912 וגם עשיתי פרונט והאחיזה של האוטו השתפרה לא מעט לטעמי! העניין הוא שהיום אני נוסע ושוב אני רואה שההגה טיפה נוטה ימינה בנסיעה ישרה או בכלל כשההגה אמור להיות ישר. לא שמתי לב למשיכות, המצב הרבה יותר טוב מלפני הצמיגים החדשים והפרונט, אבל ההגה מציק לי ואני מפחד על הצמיגים. יכול להיות שזה ככה צריך להיות?חשוב לציין שזו לא נטייה שאפשר לומר" תעיף את האוטו דחוף למוסך", אלא סתם נטייה קטנה כזו אבל עדיין מציקה לי.

תודה.

שקיבלתי את הדף של הפרונט הכל היה ירוק, בניגוד ללפני שהיו כמה סטיות.

חשוב לציין שהפרונט נעשה במוסך מורשה של טויוטה והייתי מרוצה והכל היה בסדר.

פורסם

יש כיוון פרונט, ויש מרכוז הגה, תמיד אתה יכול לחזור שימרכזו לך את ההגה, אם הוא לא נראה לך ישר, מה שחשוב זה, שאתה לא מרגיש משיכות לאחד הצדדים, שאתה עוזב את ההגה?

פורסם

לא אגיד "תעיף את הרכב למוסך דחוף" אלא בהזדמנות תיכנס למוסך ותבקש למרכז את ההגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה לא קשור כל כך לכיוון פרונט אז אין לי מה לחזור אליהם ולשלם עוד כסף אלא לתת למישהו שאני סומך עליו.

העניין הוא אם יכול להיות שבור בכביש יכול לגרום לזה?

עריכה:

1), אכן לא כתוב כלום על מרכוז הגה בדף שלי.

2)האם זה עלול לגרום לשחיקה מיותרת הגה טיפה לא ממורכז?אני רוצה לצלם הרבה דברים אבל אין לי איך להעביר למחשב תמונות מהפלאפון (כמו בשנת 50...)

פורסם

לא צריך להעביר תמונות למחשב בשביל לעלות לפורום...

בהנחה וכיוון פרונט בוצע טוב, הגה לא ממורכז לא יגרום לשחיקת צמיגים מעבר לרגיל.

אבל אתה לא צריך לשלם עוד כסף, מירכוז גלגל הגה זה חלק מביצןע כיוון פרונט ואם לאחר ביצוע כיוון פרונט גלגל הגה יצא לא ממורכז אמורים לסדר לך את זה ללא תשלום.

פורסם

הבעיה שאני לא זוכר. לדעתי ההגה היה גם ככה גם לפני הפרונט, אבל תמיד אחרי טיפול במוסך אתה שם לב לדברים. אני דואג רק לצמיגים, כרגע האוטו מרגיש יחסית יציב. (צמיגים טובים על הדרך).

פורסם

גם לי לא ברור איך מכון פרונט, לא דואג לוודא בסיום העבודה שההגה ממורכז לגמריי.

אני חושב שאם תיגש שוב למכון ותעלה את הנושא - הם אמורים לסדר את זה ללא עלות (כי כמו שבוקי רשם - זה חלק מהעבודה).

alfa 156 2.5.

פורסם

קורה שלא שמים לב או לא מקפידים על יישור הגה כשמדובר בסטייה קטנה של כמה מעלות. אין מה להתרגש.

אם זה מפריע לך, תחזור אליהם שיסדרו.

• תוכן חדש...